FSS IZREKAO ŽESTOKE KAZNE: Crvena zvezda plaća 500.000 dinara, po džepu udaren i Mitar Mrkela

Novosti online

18. 11. 2021. u 18:04

CRVENA zvezda kažnjena je od strane FSS-a zbog toga što su navijači crveno-belih na tri utakmice koristili pirotehnička sredstva.

ФСС ИЗРЕКАО ЖЕСТОКЕ КАЗНЕ: Црвена звезда плаћа 500.000 динара, по џепу ударен и Митар Мркела

FOTO: FK Crvena zvezda

Šampion Srbije će zbog toga morati da plati 500.000 dinara, a po džepu je udaren i sportski direktor kluba sa "Marakane", Mitar Mrkela. On će na račun Fudbalskog saveza Srbije morati da plati 150.000 dinara, prenosi "Sport Klub".

Funkcionier Crvene zvezde je kažnjen zbog toga što je komentarisao suđenje posle utakmice sa Vojvodinom. Kritike je usmerio ka ljudima koji sede u FSS, ali i odgovornim za arbitražu i VAR tehnologiju.

Zbog komentarisanja suđenja kažnjeni su još i Radnički iz Niša i Napredak, koji moraju da plate po 300.000 dinara, odnosno trener Metalca Žarko Lazetić sa 120 hiljada.

Takođem kaznu će morati da plati i Vojvodina, a i oni baš kao i Zvezda zbog navijača, pa će ih pirotehnika na "Karađorđu" koštati 300.000 dinara.

Najmanje novca na račun FSS uplatiće Zoran Naunković iz Železničara iz Pančeva. Zbog kritikovanja suđenja na meču sa Inđijom platiće 100.000 dinara, a razlog "niže tarife" je što se radi o klubu iz Prve lige Srbije.

BONUS VIDEO: Dosad neviđene scene slavlja Orlova posle gola Mitrovića u Lisabonu

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK: Rafael Nadal deklasiran u Barseloni