OTKRIVENO KAKO SU SRBI UGUŠILI RONALDA: Procurila taktika iz svlačionice "orlova"

Novosti online

16. 11. 2021. u 11:20

PORTUGALIJA je nadigrana u Lisabonu! To se nije desilo ko zna koliko vremena, Kristijano Ronaldo kao da nije došao ne meč.

ОТКРИВЕНО КАКО СУ СРБИ УГУШИЛИ РОНАЛДА: Процурила тактика из свлачионице орлова

Tanjug/AP

Igra i taktika Srbije za udžbenike, a rezultat je plasman na Mundijal u Kataru. Euforija u našoj državi ne staje, sada su porasli i apetiti na SP. 

Pomoćnik selektora reprezentacije Srbije Ljubinko Drulović veruje da "orlovi" dogodine mogu da naprave veliko iznenađenje u Kataru!

On se osvrnuo na veliki uspeh naše reprezentacije u kvalifikacijama za svetsko prvenstvo i naglasio da je to pre svega zasluga selektora Dragana Stojkovića Piksija!

- Utakmica u Lisabonu je pokazatelj svega što se radilo u prethodnih devet meseci. To je zasluga našeg selektora. Piksi je bio lider i kao igrač i sada je lider kao selektor. Sa tom harizmom se rađa. Pokazao je da se mi pitamo za sve. Uneo je novu energiju. Pobediti jedan Portugal u Lisabonu i imati posed lopte 60:40 pred njihovim navijačima je izvanredan rezultat - rekao je Drulović u uključenju u jutarnji program Kurir televizije i dodao da su mu mnogi poznanici iz Portugala priznali da je Srbija u nedelju jednostavno bila mnogo bolja.

FOTO: N. Paraušić

 

Drulović je otkrio i plan iz svlačionice.

- Bilo nam je važno da oduzmemo loptu i da kontrolišemo igru. Ronaldo i njegovi ne vole mnogo da trče. Znali smo da ćemo tako biti korak bliže pobedi. Zahvaljući taktici i pre svega našim defanzivicima Ronaldo nije došao do izražaja i svakako da je to njegova frustracija - rekao je pomoćnik selektora.

Drulović je naglasio da je bilo fenomenalno biti Srbin u Lisabonu u nedelju posle utakmice.

- Ovo je veliki uspeh za sve koji vole fudbal u Srbiji. Nadam se da ćemo u budućnosti doneti još radosti našem narodu - rekao je Drulović.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna