CEO SRPSKI GRAD ISMEVAO RONALDA: Izašli na ulicu, pa sad planeta priča šta su tamo radili (VIDEO)

Novosti online

15. 11. 2021. u 14:14

SRBIJA se plasirala na Svetsko prvenstvo, pobeđena je Portugalija usred Lisabona sa 2:1, a potom je usledila nestvarna scena na ulicama jednog od naših najvećih gradova.

ЦЕО СРПСКИ ГРАД ИСМЕВАО РОНАЛДА: Изашли на улицу, па сад планета прича шта су тамо радили (ВИДЕО)

Tanjug/AP

Podsetimo, iako su reprezentativci Srbije gubili već od drugog minuta, a Portugalcima predvođenim Kristijanom Ronaldom i remi odgovarao da prođu direktno na Mundijal, desio se antologijski preokret "otpisanih" u Lisabonu. Ne samo da su naši izjednačili, već su golom Mitrovića u 90. minutu i pobedili, pa i ne čudi opšte veselje u Srbiji.

Možda i najduhovitije slavilo se u Novom Sadu.

Naime, već godinama Ronaldo svoje pogotke proslavlja tako što se zatrči, skoči, u "letu" se okrene, raširi ruke i, uz uzvik "Siu!", dočeka se na obe noge istovremeno.

Sada Ronaldo nije imao razloga za zadovoljstvo, štaviše, bio je uplakan, ali su zato Novosađani masovno izašli na ulice "srpske Atine" i, imitirajući Ronaldovo slavlje - slavili direktan plasman Srbije na Svetsko prvenstvo:

Inače, čuvena Kristijanova proslava gola uz piruetu uvek je začinjena uz njegov pomenut uzvik, koji potiče iz španskog "Si!" (Da!"), s tim da ga čuveni as "začini" na portugalski način, dodajući još jedno slovo na kraju.

Ovoga puta, Ronaldo nije imao šta da slavi, a Novosađani su, kao i drugi navijači reprezentacije Srbije, od Pala, preko Banjaluke, do Kosovske Mitrovice i mnogih drugih mesta, i te kako imali.

Ovo novosadsko slavlje izazvalo je veliku pažnju i stranih medija, pa je ne mali broj njih, naročito s engleskog govornog područja, preneo i na svojim portalima snimak koji je i pred vama.

Podsetimo, Mundijal na koji se Srbija plasirala održaće se 2022. godine u Kataru i biće prvo "zimsko Svetsko prvenstvo" u istoriji ovog sporta.

BONUS VIDEO Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna prestala da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

ČUDO U BEOGRADU: Ruska himna "prestala" da se intonira tokom dodele zlata, a onda se desilo - ovo (VIDEO)

Rusija ovih dana sa ponosom ističe da na Evropskom prvenstvu u boksu čiji je domaćin Srbija njeni takmičari mogu da nastupaju uz sva državna znamenja, a i pod imenom zemlje iz koje su, kao i da se himna Ruske Federacije intonira kada neko od Rusa dođe do zlatne medalje. Međutim, baš sa tom himnom desio se jedan neočekivani problem. A onda je usledila vrlo emotivna scena...

28. 04. 2024. u 19:44

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024