PIKSI ZALUDEO HRVATE: Izjava selektora Srbije hit u komšiluku

Novosti online

14. 11. 2021. u 11:40

BIO je veliki igrač, nije napravio karijeru kakvu je trebao, ako se sagledaju trofeji i klubove za koje je igrao. Ali na pomen imena i prezimena Dragana Stojkovića Piksija, mnogi će reći najveći mađioničar kojeg je Jugoslavija imala.

ПИКСИ ЗАЛУДЕО ХРВАТЕ: Изјава селектора Србије хит у комшилуку

FOTO: M. Vukadinović

Samo ako se setimo Svetskog prvenstva u Italiji i njegovih bravura u meču sa Španijom u osmini finala, pa ne čudi što se u regionu svaki Piksijev korak pažljivo prati.

Hrvati, iako igraju svoj odlučujući meč za plasman na Svetsko prvenstvo protiv Rusije u Splitu, dosta se bave mečom Srbije u Lisabonu.

Posebno se to odnosi na tamošnji portal "Indeh.hr", koji je oduševljen izjavom selektora Srbije, koji se ne plaši Portugalije.

"Kada ga je novinar upitao o "eventualnom plasmanu u Katar" i hoće li to biti njegov najveći uspeh, Stojković mu je uzvratio": 

"Šta, bre, eventualno ako se plasiramo u Katar? Ima, bre, da idemo na Svetsko prvenstvo, nema tu šta ako! Ti da bi išao na Svetsko prvenstvo, ti moraš dobiti nekog velikog. A što ga ne bi dobili? Samo mi recite razlog zašto ne bismo dobili? Šta oni imaju krila, lete? Ne razumiem?", preneli su Hrvati Piskijevu izjavu sa dosta divljenja.

 

I Hrvati bi voleli da imaju selektora optimistu kao naš Piksi. Komšije su dosta pažnje posvetili i Saši Ćurčići, koji je u jednoj rečenici i pohvalio i pecnuo Luku Jovića.

Sve u svemu komšije i te kako zanima šta se dešava u tuđem dvorištu. A u njihovom sukob na relaciji Ante Rebić i Zlatko Dalić, kod nas optimizam, pa je ostalo da se vidi ko će imati više razloga za radovanje. 

Komšiluk je "poveo" jer je Hrvatska u dramatičnom meču pobedila Rusiju i otišla direktno na Mundijal, a od 20.45 Srbija gostuje Portugaliji i taj meč možete uživo da pratite na portalu "Novosti".

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

MITROVIĆ ISPRIČAO SVE: Evo šta je golgeter rekao o atmosferi u reprezentaciji Srbije