SKANDAL KAKAV SE NE PAMTI: Fudbalerka PSŽ-a otmicom i batinama eliminisala konkurenciju za mesto u timu

Novosti online

10. 11. 2021. u 14:11

ODAVNO je poznato da su pojedini sportisti i sportistkinje spremni na sve kako bi ostvarili bolje sportske rezultate, ali slučaj koji se ovih dana desio u redovima francuskog velikana PSŽ-a je za rubriku "Verovali ili ne". U najmanju ruku.

СКАНДАЛ КАКАВ СЕ НЕ ПАМТИ: Фудбалерка ПСЖ-а отмицом и батинама елиминисала конкуренцију за место у тиму

FOTO: EPA

Vezna igračica ženske sekcije "svetaca" Aminata Dijalo uhapšena je zbog pokušaja otmice i napada na saigračicu koja joj je direktna konkurentkinja za mesto u timu?!

Francuski list "L'Ekip" prenosi da je Aminata Dijalo trenutno na saslušanju u policiji, pošto je osumnjičena da je organizovala napad na Keire Hamraui, fudbalerku sa kojom deli svlačionicu u Pari Sen Žermenu.

Aminata je navodno angažovala dvojicu maskiranih muškaraca koji su izvukli Keiru iz njenog automobila, a potom su je pretukli. Udarali su je peglom po nogama, a navodno sve kako bi Aminata dobila prednost u Pari Sen Žermen, pošto obe igraju na istoj poziciji u veznom redu.

Povređena fudbalerka je prebačena u bolnicu, pa nije igrala za PSŽ u Ligi šampiona, što bi bio njen 100. nastup.

U međuvremenu se PSŽ oglasio i potvrdio da je Aminata Dijalo u pritvoru, ali nisu potvrdili da je odgovorna za napad na Keirju Hamraui, što će prepustiti organima vlasti da ispitaju.

- Pari Sen Žermen radi sa versajskom policijom na rasvetljavanju činjenica - navodi se u saopštenju PSŽ-a.

Hamraui je drugi put u francuskom klubu, jer je igrala u prestonici Francuske između 2012. i 2016. U međuvremenu provela je po dve godine u Lionu i Barseloni, sakupivši po dve titule Lige šampiona i domaćeg prvenstva sa francuskim klubom i još dve ligaške krune i trofej Lige šampiona u Barseloni. Tokom leta se vratila u Pariz.

BONUS VIDEO - Novak Đoković - pet tajni zbog kojih je najbolji na svetu

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024