"IBRAHIMOVIĆ BACIO GATUZA U SMEĆE": Brazilac otkrio nepoznate detalje iz svlačionice Milana

Novosti online

10. 11. 2021. u 13:20

IAKO u petoj deceniji, Zlatan Ibrahimović i dalje igra na vrhunskom nivou, za razliku od mnogih njegovih vršnjaka koji su odavno u penziji.

ИБРАХИМОВИЋ БАЦИО ГАТУЗА У СМЕЋЕ: Бразилац открио непознате детаље из свлачионице Милана

FOTO: AP

U prošlosti je o Šveđaninu ispričano mnogo priča. Jedno je sigurno, kakav je bio kao tinejdžer, takav je i sada. Jednostavno nikad nikom nije dao da stane ispred njega. 

Ibrahimović je trenutno u Milanu, što mu je drugi mandat u dresu "rosonera", prvi je imao pre desetak godina kada je delio svlačionicu sa Đenarom Gatuzom, Andreom Pirlom, Tiago Silvom, Klarensom Sedorfom i drugim. Tada je ovaj klub osvojio i svoj poslednji Skudeto. 

Gatuzo je tada bio glavni u svlačionici, što je nastojao da pokaže i Ibrahimoviću, ali se to za njega loše završilo. 

Italijan je imao sličan karakter kao Ibra. Na terenu je bio ratoboran i neustrašiv, strah i trepet za rivale zbog svog agresivnog načina igre. Nije štedeo nikog pa ni protivničke trenere.

Đenaro Gatuzo foto: EPA

 

Poznata je scena kada je za vrat uhvatio pomoćnika Totenhama u Ligi prvaka. Zbog tog poteza mu je nedavno propao i posao u londonskom klubu. Izjavio je da se kaje, ali bilo je prekasno. 

Na jednom od treninga je tako odlučio da nervira i dosađuje Ibrahimoviću. Jasno je da jednostavno nije imao šansi protiv dvadesetak centimetara višeg Zlatana. Svejedno je pokušao, ali je završio u smeću.

- Jednom je Gatuzo odlučio da dosađuje Ibrahimoviću tokom treninga. Provocirao ga je, ali Zlatan ne bi rekao ni reč, barem se tako činilo - otkrio je Tiago Silva te nastavio:

- Kasnije su se sreli na putu ka svlačionici, tada je Ibrahimović zgrabio Gatuza i bacio ga u kantu za smeće. Nismo verovali svojim očima, pogotovo kad smo videli Đenarov izraz lica. Celu sedmicu sam se smejao.

Tako je Gatuzo postao samo jedna u nizu Ibrinih žrtvi...

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

NOVE INFORMACIJE: Evo u kakvom je stanju sin Dejana Stankovića