"KO JE OVAJ SRBIN?" Dušan Vlahović igrao protiv Juventusa, a ocena za igru...

Novosti online

07. 11. 2021. u 12:23

JUVENTUS je pobedio Fiorentinu sa 1:0 u 12. kolu Serije A u Torinu, a u centru pažnje mnogih na Apeninima bio je, kada se o ovom meču radi, srpski reprezentativac Dušan Vlahović.

КО ЈЕ ОВАЈ СРБИН? Душан Влаховић играо против Јувентуса, а оцена за игру...

Tanjug/AP

Vlahović, koji se poslednjih mesec dana povezuje upravo sa selidbom u klub njegovih snova, Juventusa, odigrao je ceo meč, ali...

Ne samo da nije uspeo da nastavi golgetersku seriju, već je maltene bio neprimetan na terenu, usled dobre igre štopera "stare dame".

Za ovaj nastup, opisan je u "Gazeti delo sport" kao "neprepoznatljiv" i dobio ocenu 5 (od maksimalnih 10), što dovoljno svedoči o tome kako je igrao.

Na sve to, Vlahovića su posle meča ismevali navijači Juventusa...

Foto: EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Dušan Vlahović

Bilo je i drugih Srba na terenu, iako Aleksa Terzić nije dobio šansu. Recimo, Matija Nastasić je dobio priliku od 78. minuta, ali najviše je zapažen bio Nikola Milenković - koji je isključen, pa je dobio najmanju ocenu u "Gazeti", 4,5. 

Domaćinu je u Torinu posao dodatno postao lakši od 73. minuta kada je upravo Milenković morao ranije na tuširanje zbog crvenog kartona. Srpski reprezentativac je dobio dva žuta u razmaku od svega sedam minuta.

Taj poklon je Juventus iskoristio i došao do pobede u prvom minutu sudijske nadoknade kada je Kolumbijac Huan Kvadrado uspeo da savlada Pijetra Terećijana.

"Stara dama" koja je na ovaj način prekinula seriju od dva vezana poraza u prvenstvu, nalazi se sada na osmom mestu sa 18 bodova, "viola" je sedma sa istim učinkom.

BONUS VIDEO: Koreografija navijača Zvezde pred meč sa Midtjilandom

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PUBLIKA JE OSTALA U ŠOKU: Ruski as je reagovao kao niko nikada posle poraza (VIDEO)