BARSELONA PROSULA TRI GOLA PREDNOSTI ZA POLUVREME: Katalonci odlični u prvom, pa katastrofalni u drugom delu meča

Č. V.

06. 11. 2021. u 18:48

ČINILO se da će Barselona konačno upisati laku pobedu u Primeri, ali ipak uspela je da da ispusti prednost i tri gola i na kraju remizira - 3:3.

БАРСЕЛОНА ПРОСУЛА ТРИ ГОЛА ПРЕДНОСТИ ЗА ПОЛУВРЕМЕ: Каталонци одлични у првом, па катастрофални у другом делу меча

FOTO: AP/Tanjug

Kakav meč je odigran na "Balidosu" u Vigu. Katalonci su pružili najbolju igru ove sezone u prvom poluvremenu. Vodili su sa 3:0 i činilo se da će doći do ubedljive pobede.

Ipak, drugi deo meča izabranici Serđija Barhuana su odigrali ispod svakog nivoa i dozvolili su domaćinu da u samom finišu meča izbegne poraz i dođe do velikog boda.

Barselona je već posle 34 minuta vodila sa 3:0, a strelci su bili Ansu Fati, Serhio Buskets i Memfis Depaj.

Uloge kao da su se zamenile u nastavku utakmice. Selta je krenula da kidiše ka golu Mark Andrea ter Štegena i u 52. minutu Jago Aspas je iskoristio lošu reakciju nemačkog golmana i smanjio rezultat.

Uprkos tome činilo se da Katalonci ne mogu a da ne pobede meč. Da bi mogli da se okliznu postalo je jasno u 74. minutu kada je Nolito glavom zakucao loptu u mrežu rivala nakon centaršuta Ćervija.

RADOST Jago Aspas/FOTO: AP/Tanjug

A, onda šok za goste u šestom minutu nadoknade. Lopta je stigla do Aspasa koji je fantastično zavrnuo da je ona bežala od Ter Štegena i pogodila je malu mrežu za erupciju oduševljenja na stadionu.

Barselona sada zauzima deveto mesto sa 17 bodova, dok je Selta 14. sa 12.

BONUS VIDEO: ĐOKOVIĆ IZNENADIO ŠETAČE: Novak u društvu supruge i dece vozio bicikl pored beogradske Beton hale

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ O DERBIJU U KOME NEĆE BITI AKTER: Ko ima moj broj molim ga da me ne zove tokom utakmice, igrači će znati šta treba da rade