OBRADOVIĆ: Ovo je naša druga šansa, u Belgiju po dobar rezultat!

Novosti online

02. 11. 2021. u 11:40

FUDBALER Partizana Ivan Obradović rekao je da će crno-beli odigrati hrabro protiv Genta u Ligi konferencija.

ОБРАДОВИЋ: Ово је наша друга шанса, у Белгију по добар резултат!

Ivan Obradović Foto M. Vukadinović

Crno-beli u četvrtak od 18.45 sati gostuju u Belgiji, a Obradović se nada da će tim odigrati bolje nego u Beogradu, kada su minimalno poraženi.

- Gledam na prvu utakmicu kao kada smo igrali sa Santa Klarom. Isto je i tada prvi duel bio opipavanje pulsa, upoznavanje. Možda protiv Genta nismo odigrali u Beogradu kako bi trebalo, ali imamo novu šansu. Idemo hrabro u Belgiju, nadam se dobrom rezultatu - rekao je Obradović u izjavi za klupski sajt.

- Imali su turbulentan start sezone, ali su podigli formu, protiv nas su odigrali kako znaju. Nakon pobede u kupu izgubili su kod kuće od Uniona, iznenađenja prvenstva. Sigurno je da će i Gent želeti da odigra što bolje, jer bi pobedom definitivno bio prvi u grupi.

Obradović se osvrnuo i na samu belgijsku ligu, u kojoj je igrao nekoliko sezona.

- Liga je definitivno fizički mnogo zahtevnija od naše. Igrao sam tamo pet-šest sezona. Oni utakmice kao protiv nas igraju svakog vikenda. Sve su tamo dobri timovi u ligi. Gent je tim za respekt, bio je šampion pre dve-tri godine sa ovim trenerom. Konstantni su u Evropi. Biće zanimljiv meč, a ja se nadam da ćemo mi biti pravi i da ćemo probati da osvojimo bodove.

Partizan u Belgiji zbog crvenog kartona u prethodnom meču neće voditi trener Aleksandar Stanojević.

- Bitna nam je podrška trenera, jer sjajno vodi utakmice, daje nam energiju koja nam je potrebna. Nedostajaće nam, ali spremićemo se i nadam se da se na kraju neće osetiti njegov izostanak - zaključio je Obradović.

BONUS VIDEO 

 

PRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)