NAJGORA SEZONA U ISTORIJI: Alegri priznao bolnu istinu

V. N.

31. 10. 2021. u 18:32

AGONIJA Juventusa se nastavlja i čini se da joj nema kraja. Torinska "stara dama" je u subotu protiv Verone (1:2) upisala već četvrti poraz u prvenstvu u tek 11 odigranih kola, po čemu beleži najlošiji start od sezone 1961/1962. i praktično se već oprostila od borbe za Skudeto.

НАЈГОРА СЕЗОНА У ИСТОРИЈИ: Алегри признао болну истину

Foto: AP

To je u izjavi posle meča priznao i strateg "bjanko-nera" Masimilijano Alegri, a to je po stavu koji na terenu imaju igrači, jasno i svim navijačima.

- Reči su suvišne u ovom trenutku. U teškoj smo situaciji. Moramo da prihvatimo realnost, da smo u ovom trenutku tim za sredinu tabele. U ovom trenutku Juventus nije bolji od Verone - kazao je Alegri i svojom izjavom iznenadio mnoge, ali i pogledao istini u oči.

Ono što posebno zabrinjava mnoge jeste napadačka inferiornost i bezidejnost ekipe.

- Ovo je dobar tim, ali se u fudbalu ne odvijaju uvek stvari onako kako ste planirali. Moramo da reagujemo sa ponosom, odlučnošću i budemo tim. To što igrači nose dres Juventusa nije garancija da ćemo pobeđivati timove iz sredine tabele - naglasio je strateg Juvea.

Jasno je svima da će drugu godinu zaredom šampionski pehar zaobići Torino, a u nastavku sezone bi tim trebalo da se fokusira da mu iz ruku ne isklizne i plasman u Ligu šampiona dogodine. Takav kiks bio bi bukvalno poguban. 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade