"KRIV SAM, KRIV!" Zvezda izgubila u Surdulici, Dejan Stanković priznao koliko mu je teško

Novosti online

27. 10. 2021. u 19:01

ZVEZDA je u Surdulici prošla kao "bos po trnju" u superligaškom meču, pa i ne čudi reakcija njenog trenera, Dejana Stankovića

КРИВ САМ, КРИВ! Звезда изгубила у Сурдулици, Дејан Станковић признао колико му је тешко

FOTO: M. Vukadinović

Podsetimo, Radnik je pobedio Crvenu zvezdu u ranije odloženom prvenstvenom duelu, posle čega je aktuelni šampion ostao na pet bodova zaostatka za vodećim Partizanom.

Odmah posle utakmice, strateg branioca trona je, pred kameramaTV Arena sport, ovako reagovao:

- Možemo da ulazimo u neke dublje analize, ali... preuzmam svu odgovornost, ja sam taj koji je izveo tim, ja sam taj koji je spremao utakmicu. Da bi nekoga pobedio, moraš da postigneš pogodak. Međutim, kada se o namara radi, danas je sve išlo "kontra" (od onog što smo želeli). Teško je kada se izgubi... Baš teško. Međutim, čestitke idu Radniku, bili su momci na svakoj lopti. Mi, eto, nismo, iako smo probali da nešto promenimo u drugom delu. Sva je krivica je moja i samo moja. Teško jeste, ali Zvezda je velika, idemo dalje, rekao je Dejan Stanković.

Foto: FK Crvena zvezda

Detalj sa meča Radnik - Crvena zvezda

Njegov kolega sa klupe Radnika, Dušan Đorđević, svojevremeno novinar "Večernjih novosti", kratko je, usred slavlja njegovih izabranika, izjavio:

- Mi smo bili svesni u kakvoj smo situaciji, u smislu kako smo igrali, a kakvi su (lošiji od samih nastupa) bili rezultati. Nadali smo se da će nam se negde to "vratiti", ali smo se najmanje nadali da će to biti danas, protiv Crvene zvezde. Ipak, mislim da je bilo zasluženo. Ne znam da li je Radnik ikada pobedio Zvezdu, pa ne znam da li je ovo baš istorijska pobeda kao što se sada priča, ali mogu da kažem: svaka čast igračima, kao publici, koja je bila fenomenalna, istakao je Đorđević.


BONUS VIDEO  Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (8)

ETO, JAVLJA MI SE! Kako je Novak Đoković šokirao novinarku CNN-a