RONALDO SE OGLASIO POSLE ŠAMARA: Reči koje će više da bole od stida na "Old Trafordu"

Novosti online

25. 10. 2021. u 08:29

LIVERPULOV šamar i te kako boli. Pet komada primiti na "Old Trafordu", a ne zatresti mrežu rivala bar jednom je više nego sramotan rezultat Mančester junajteda.

РОНАЛДО СЕ ОГЛАСИО ПОСЛЕ ШАМАРА:  Речи које ће више да боле од стида на Олд Трафорду

Foto: AP

Norveški trener Ole Gunar Solskjer je dobio odrešene ruke, pazario tokom leta kao niko, napravio tim za najveće domete, a onda šok. 

Mašinerija Jirgena Klopa je uradila ono što je rekao Pol Skols posle trijumfa "đavola" nad Atlantom... Samo je bivša zvezda Mančestera smela da kaže ono što svi vide.

A ono što još više boli navijače Mančestera je izjava Kristijana Ronalda posle meča, koji je poznat kao neko ko gura tim napred i uvek je nezadovoljan, ako se ne pruži milion odsto mogućnosti. Tako je bilo i protiv Atalante, kada je procurio njegov govor iz svlačionice.

Ovog puta se i Portugalac pomirio sa neuspehom, što je pokazatelj da se ni ove sezone ne mogu nadati trofejima na "Old Trafordu".

- Ponekad rezultat nije onaj za koji se borimo. Ponekad rezultat nije onaj koji želimo. I ovo je na nama, samo na nama jer niko drugi nije kriv. Naši navijači su opet bili neverovatni, podržavali su nas sve vreme. Oni zaslužuju bolje od ovoga, mnogo bolje, a mi to moramo da učinimo za njih. Došlo je vreme - poručio je Ronaldo na društvenim mrežama.

Junajted je u velikom problemu, a navijači traže smenu trenera, jer čini se da je ovaj debakl bio kap koja je prelila čašu.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!