OLE, NE LOŽI SE! Ozbiljan tim bi vam dao četiri ili pet komada! Bivši saigrač žestoko spustio Solskjera

Novosti online

21. 10. 2021. u 10:21

MANČESTER junajted je, kao što je svima već dobro poznato, pobedio Atalantu posle preokreta, rezultatom 3:2. Ole Gunar Solskjer otkrio je šta je rekao svojim igračima na poluvremenu, bilo da je to uticalo na njihovu igru ili ne.

ОЛЕ, НЕ ЛОЖИ СЕ! Озбиљан тим би вам дао четири или пет комада! Бивши саиграч жестоко спустио Солскјера

Foto: AP

- Na poluvremenu sam rekao da budemo sigurni da ćemo postići sledeći gol, jer tada dobijamo utakmicu. Sve dok se ne predajemo, bio sam prilično siguran da ćemo pobediti. Radilo se samo o rizikovanju - bio je jasan Norvežanin. 

Solskjer je hvalio i Kristijana Ronalda, a onda se javio bivši saigrač Pol Skols i poslao poruku nekadašnjem saborcu: "Ne loži se".

- Razumem uzbuđenje, ali da su igrali protiv boljeg tima ne bi ih ni bilo - sasvim otvoreno će Skols, sada stručni konsultant za Bi-Ti Sport. 

- Atalanta je igrala bez petorice… Kažem, razumem uzbuđenje, ali u igri nisam uživao. Ona je bila zabrinjavajuća. Nedostajalo je zajedništva. Da li mogu ovako protiv boljih timova? Nikako - decidiran je Skols, koji je sa Junajtedom 11 puta bio prvak Engleske i dva puta osvojio Ligu šampiona.

A da sve bude gore, već u nedelju će igrati protiv jednog od tih boljih timova. Protiv Liverpula.

- Za neutralnog posmatrača ovo je bila sjajna utakmica. Ali budimo realni... Ne smeju da primaju onakve golove. Igrali su protiv pristojnog tima, ali ne protiv rivala svetske klase. Nemojmo da se zanosimo. Svakoj se pobedi obraduje čovek, ali gledam onu utakmicu i mislim na Liverpul, pa na Mančester Siti (6. novembra)… Ako protiv njih igraš s dvojicom centralnih veznih biće 3:0 ili 4:0. I nema nazad.

Foto arhiva VN

 

Surovo iskreni Skols se tu ne zaustavljava.

- Lepo je bilo videti sve one šuteve i centaršuteve u drugom poluvremenu, ali šta ćemo sa prvim? Vrhunski igrači bi se već tada postarali da ne možeš da se vratiš u meč. Zamislite samo da igramo s Liverpulom, zamislite Jirgena Klopa kako trlja ruke posle tog prvog poluvremena. Ne možeš da kažeš da si igrao dobro kad si kod kuće gubio sa dva gola razlike. Prvih 45 minuta su bili užasni.

Ono što posebno smeta Skolsu je formacija 4-2-3-1 sa dvojicom centralnih veznih. Ne samo zbog tog sistema…

- Tužna formacija. Ole je pre utakmice pričao da je to 4-2-4 sistem. Ne zanima me ko su ti igrači u vezi, ozbiljni evropski timovi će da te rasture. Niko od spoljnih igrača ne trči nazad, Bruno Fernandeš se nešto trudi i vraća se, ali uništiće ih. Da je Mančester junajted igrao protiv zaista dobrog tima, primili bismo četiri ili pet komada - poentira Skols.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

Nova dimenzija života u delu Beograda koji se budi iz sna