"NIJE LI VAS SRAMOTA?" Procurelo iz svlačionice: Ronaldo se obrušio na saigrače

Novosti online

24. 10. 2021. u 12:22

KRISTIJANO Ronaldo ponovo privlači ogromnu pažnju.

НИЈЕ ЛИ ВАС СРАМОТА? Процурело из свлачионице: Роналдо се обрушио на саиграче

Tanjug/AP

Sada - onime što je rekao saigračima.

Britanski tabloid "San" je otkrio šta se dešavalo u svlačionici Mančester junajteda tokom utakmice Lige šampiona sa Atalantom, koja je imala dva gola prednosti pre nego što je engleski gigant, uz pogodak sjajnog Portugalca u finišu, velikim preokretom došao do trijumfa od 3:2.


Naime, neimenovani izvor "Sana" je sledeće rekao novinarima tog lista, koji je čitavu epizodu opisao kao "Ronaldovo pozajmljivanje lista iz knjige akcija njegovog bivšeg, legendarnog trenera, Aleksa Fergusona":

Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

- Kristijano se (na poluvremenu) obratio celom timu i rekao svim saigračima da je njihov nastup neprihvatljiv. Pitao ih je, redom, da li ih je sramota. Rekao im je da takva igra nije dostojna Mančester junajteda koji nastupa pred svojim navijačima. Rekao je klupskim kolegama da moraju da pobede i da, ako to ne uspeju, možda mogu da zaborave na nokaut fazu Lige šampiona.

Posle Ronaldovog emotivnog obraćanja, reč je uzeo trener Ole-Gunar Solskjer i istakao da igrači još uvek mogu da reše ovaj meč u svoju korist "ako igraju kao tim i rano postignu pogodak u drugom poluvremenu".

Bruno Fernandeš se takođe oglasio, rekao je treneru da bi taktika malo morala da se promeni, da se ekipa za nijansu "dublje" postavi na terenu kako bi više imala loptu u svom posedu.

Tanjug/AP

Kristijano Ronaldo

"I, Junajted je zaigrao kao u transu u drugom poluvremenu, dao je tri gola i otišao na vrh grupe G, uz Ronaldov pogodak glavom za pobedu u 81 minutu", zaključuje se u tekstu "Sana".


BONUS VIDEO  Novak Đoković peva "Pukni zoro" - snimak o kome priča Srbija
 

 

ZAPRATITE NPORTAL NA FEJSBUKU

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba