LISICE JAČE OD ĐAVOLA: Ubedljiv poraz Junajteda kome ni Nemanja Matić nije pomogao

Novosti online

16. 10. 2021. u 18:10

AGONIJA Mančester junajteda u Lesteru. izabranici Ole-Gunara Solskjera pretrpeli su težak poraz na gostovanju u Ist Midlandsu - 4:2 za ekipu Brendana Rodžersa.

ЛИСИЦЕ ЈАЧЕ ОД ЂАВОЛА: Убедљив пораз Јунајтеда коме ни Немања Матић није помогао

FOTO: EPA

Junajted došao je do prednosti sjajnim golom Mejsona Grinvuda u 19. minutu. Izjednačio je Juri Tilemans posle greške Mekgvajera i lobovao Davida de Heu. U 78. minutu Kaglar Sujundžu je doveo domaće u vođstvo. Proveravao je VAR ovu situaciju, a gol je priznat i Lisice su došle do prednosti.

FOTO: EPA

 

Uspeo je Junajted da dođe do izjednačenja. Sa polovine terena je lopta poslata ka Markusu Rašfordu koji sjajno brani poziciju, namešta se i pogađa za 2:2.

FOTO: EPA

Tek što se krenulo sa centra Džejmi Vardi vraća prednost domaćinu. Niko nije očekivao da Vardi uopšte šutne ka golu, ali to mu se isplatilo.

Pobedu Lestera potvrdio je Patson Daka golom u prvom minutu nadoknade.

Srpski fudbaler Nemanja Matić igrao je do 80. minuta kad ga je zamenio skot MekTominaj.

Drugi klub iz Mančestera, branilac titule Siti, lako je izašao na kraj sa Barnlijem i golovima Bernarda Silve odnosno Kevina de Brujnea ostao u trci sa Liverpulom.

U ostalim susretima bilo je uzbuđenja i preokreta. Vulverhempton je u derbiju Vest Midlandsa protiv Aston vile preokrenuo od 0:2 do 3:2.

Sautempon je minimalnim rezultatom savladao Lids, dok u susretu Noriča i Brajtona nije bilo golova.

Na tabeli posle nekompletnog osmog kola vodi Liverpul sa 18 bodova, jednim više od Sitija i dva više Čelsija, s tim što plavci imaju meč manje.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!