DEŠAN HVALI BENZEMU: Karim ima žestoku volju za pobedom

Novosti online

11. 10. 2021. u 12:12

SELEKTOR fudbalske reprezentacije Francuske Didije Dešan rekao je, posle osvajanja trofeja u Ligi nacija, da je ponosan na svoje igrače.

ДЕШАН ХВАЛИ БЕНЗЕМУ: Карим има жестоку вољу за победом

Foto: AP

- Veoma sam ponosan i srećan zbog igrača. Zaostajali smo i u polufinalu i u finalu. Protiv Španije smo brzo izjednačili. Osim talenta koji imamo u ovom timu, igrači su pokazali karakter i pravi mentalitet. Veoma sam ponosan na igrače - rekao je Dešan posle utakmice.

Fudbalska reprezentacija Francuske osvojila je sinoć Ligu nacija, pošto je u finalu u Milanu posle preokreta pobedila Španiju sa 2:1.

Španija je povela u 64. minutu golom Mikela Ojarsabala, a izjednačio je Karim Benzema u 66. minutu. Pobedonosni gol postigao je Kilijan Mbape u 80. minutu.

- Bio je u pitanju trofej. Igrači su takmičarski nastrojeni, baš kao i ja. Uradili smo sve da dođemo dovde, a kada ste u finalu - uvek je bolje pobediti. U drugom poluvremenu smo bili agresivniji i naterali smo ih da greše - rekao je selektor Francuske.

Dešan je posebno pohvalio Karima Benzemu.

- Karim je jedan od naših ključnih igrača i to je pokazao u ove dve utakmice. Ima žestoku volju za pobedom i to je nešto što prenosi na druge igrače. Srećan sam zbog njega - rekao je Dešan.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TRANSFER BOMBA U ITALIJI?! Roma zainteresovana za napadača Juventusa