"ORLOVI" SAMOKRITIČNI I LJUTI: Pokradeni smo u Luksemburgu! Ovo je naše najslabije izdanje

Novosti online

10. 10. 2021. u 11:45

Dušan Tadić, fudbalski reprezentativac Srbije, u neverici je zbog nesviranog penala protiv Luksemburga.

ОРЛОВИ САМОКРИТИЧНИ И ЉУТИ:  Покрадени смо у Луксембургу! Ово је наше најслабије издање

Foto: AP

"Orlovi" su teškom mukom savladali Luksemburgom, pogotkom Dušana Vlahovića, ali sve je moglo da bude drugačije da je sudija ispravno postupio i pokazao na belu tačku posle prekršaja nad kapitenom Srbije u poslednjim minutima prvog poluvremena.

- Bitna pobeda, nismo igrali kako treba, Luksemburg je igrao dosta dobro, morali smo i mogli bolje. Imali smo i mi i oni šansu. Čist penal nam nisu svirali, primio sam loptu, golman je istrčao, pokušao sam da rolam brzinski, on je malkice zakačio loptu, ali me udario po kolenu. Videlo se da je hteo da me spreči da nastavim igru, ne znam kako nije sviran penal. Navijača je bilo, super je to, žao mi je što nisu više uživali, ali drago mi je da smo im doneli pobedu. Ovo ćemo da zaboravimo, izvlačimo dobro i loše, da pobedimo Azerbejdžan, pa da se spremimo za finale sa Portugalom - rekao je Tadić.

Samokritičan je bio Nemanja Gudelj zbog same igre.

- Bilo je teško, nismo igrali fudbal koji inače želimo da igramo i koji smo dosta puta odigrali do sada. Najbitnija su tri boda, to smo uzeli. Ide sad analiza i fokus na sledeći meč. Bila je velika razlika u odnosu na prvi meč (Srbija pobedila Luksemburg sa 4:1), u ovom ciklusu je ovo najslabija utakmica što se tiče igre. Možemo i moramo mnogo bolje, ali tri boda su najvažnija. U Azerbejdžanu smo dominirali, želimo to i ovde.

Vezista Orlova Sergej Milinković-Savić priznaje da Srbija nije pokazala igru za uživanje.

- Iskreno, mučili smo se malo. Imali smo nekoliko prilika, nismo ih iskoristili... Ali, bitno je da i u takvim utakmicama dođeš do tri boda. Značiće nam ova pobeda, samo ubuduće moramo bolje da uđemo u utakmicu od prvog minuta, da igramo kako znamo. Na kraju sam zadovoljan što smo pobedili, iako smo malo lošije igrali od onog kako znamo. Nadam se da ćemo savladati Azerbejdžan, pa onda da čekamo finale sa Portugalijom - utisci su Milinković-Savića.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!