NEVEROVATNA FUDBALSKA PRIČA NAM DOLAZI IZ FRANCUSKE: Vozač autobusa izbacio niželigaša iz Kupa

G. K.

05. 10. 2021. u 20:04

NESVAKIDAŠNjA situacija dogodila se u četvrtom kolu Kupa Francuske. Fudbaleri šestoligaša Vabresa prošli su u narednu rundu pošto je njihov rival, ekipa Tarbesa otputovala u pogrešan grad.

НЕВЕРОВАТНА ФУДБАЛСКА ПРИЧА НАМ ДОЛАЗИ ИЗ ФРАНЦУСКЕ: Возач аутобуса избацио нижелигаша из Купа

FOTO: Instagram

Naime, vozač autobusa je gostujuću ekipu umesto u Vabre La Abaje odveo u Vabre kompleks, mesto oko 80 kilometara od onog gde je utakmica trebalo da se odigra. Ekipa Tarbesa je na kraju ipak uspela da dođe do željene destinacije, ali sa sat vremena zakašnjenja, pa su sudija i delegat utakmice odlučili da dodele službenu pobedu domaćinu.

- Bili su veoma razočarani, sedam sati su putovali. Najgore je bilo kada su stigli do mostića koji je udaljen oko kilometar od našeg stadiona. Autobus nije mogao da prođe tuda pa su igrači izašli u opremi i trčali do stadiona. Nadam se da će u sledećem kolu protivnik odmah pronaći naše mesto i stići na vreme - šaljivo je pojasnio celokupnu situaciju Johan Maur, igrač i trener Vabresa.

Inače, sličnih zabuna u fudbali bilo je i ranije. Pre četiri meseca je još goru grešku napravila grupa francuskih navijača, koja je umesto u Budimpeštu na meč grupne faze Evropskog prvenstva, koju su "trikolori" igrali sa Mađarskom, otišli u prestonicu Rumunuje, Bukurešt.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)