SRBIN ŠOKIRAO BAJERN Filip Kostić nokautirao giganta iz Minhena

Novosti online

03. 10. 2021. u 19:24

Filip Kostić je ostavio fantastičan utisak u meču 7. kola Bundeslige u kome je sa Ajntrahtom gostovao minhenskom Bajernu.

СРБИН ШОКИРАО БАЈЕРН Филип Костић нокаутирао гиганта из Минхена

AMBICIJE Filip Kostić, Foto AP

Utakmica je završena senzacionalnom pobedom tima iz Frankfurta, 1:2, a upravo je naš reprezentativac bio junak, najpre je asistirao za poravnanje rezultata, a potom svojim udarcem doneo trijumf ekipi za koju nastupa.


Favorit sa "Alijanc arene" je, očekivano, prvi zatresao mrežu rivala. Igrao se 29. minut kada je Robert Levandovski proigrao Leona Goreckog, a ovaj doneo prednost Bajernu.
Međutim, svega tri minuta kasnije, Kostić je savršeno izveo korner sa leve strane, pronašavši u velikoj gužvi u šesnaestercu Martina Hinteregera, a Austrijanac je glavom matirao Manuela Nojera.


Bajern je u nastavku meča dominirao, ali i doživeo šok: igrao se 83. minut kada je Đibril Sou odložio loptu u levu stranu za našeg reprezentativca, a Srbin se sa leve ivice kaznenog prostora olučio na šut i majstorski, niskim a preciznim udarcem, savladao Nojera.

Poraz nije omeo Bajern u ostanku na prvom mestu tabele, sa 16 bodova, jednim više od učinaka koje su ostvarili Borusija Dortmund i Frajburg.


Ajntraht je posle ove senzacije i prve prvenstvene pobede u sezoni 2021/2022 uspeo da se probije na 13. mesto, sa osam bodova.

BONUS VIDEO Novi navijački haos u Francuskoj

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri