TIP – NAJBOLJE IZ BROJA: Barsa desetkovana u Madridu

G. K.

02. 10. 2021. u 12:00

PRED vama je novi vikend i Tip vam može pomoći da pronađete utakmice na koje će te se kladiti.

ТИП – НАЈБОЉЕ ИЗ БРОЈА: Барса десеткована у Мадриду

FOTO: EPA

* DARKO BRAŠANAC (Španija 1)

ATL. MADRID – BARSELONA 1

- Atletiko je pobedio u Milanu u Ligi šampiona, a očekujem da savlada i Barselonu. Neće se opustiti ekipa Dijega Simeonea posle uspeha. S druge strane, spisak povređenih u Barseloni, sve je duži.

* IVAN LAKIĆEVIĆ (Italija 2)

LEĆE – MONCA 1

- Leće, posle starta koji nije previše obećavao, vezao je tri pobede uoči derbija sa Moncom. Kockice su se složile, pa domaćin igra silovito i gomila bodove. Ekipa je u sigurnim rukama, predvodi je stručnjak Marko Baroni, ostvaren kao igrač, budući da je sa Napolijem osvajao kup i prvenstvo Italije.

* ŽELjKO LjUBENOVIĆ (Ukrajina)

DINAMO K. - ŠAHTJOR 1X

- I Dinamo i Šahtjor domaće utakmice igraju na Olimpijskom stadionu u Kijevu. Dakle, u međusobnom duelu, Dinamo neće moći da računa na sve privilegije koje mu kao domaćinu pripadaju. Ali, iako je pre desetak dana u meču Superkupa, od istog rivala poražen sa 3:0, u okršaju za bodove mislim da će mnogo više da se pita od Šahtjora.

* DAMIR MIRVIĆ (Belgija 1)

OUD HEVERLE – BERŠOT 1

- Duel između Oud Heverlea i Beršota će biti sudar dva poslednjeplasirana tima u ligi. Šanse, i to pozamašne, dajem pretposlednjem – Oud Heverleu, na koga fiksiram keca. Beršot je u dosadašnjih devet odigranih kola doživeo osam poraza, uz jedan remi pa se stoga već polako prašta od elite.

* DEJAN STANKOVIĆ trener u Austriji

SALCBURG – LASK X

- Salcburg ima brdo kvalitetnih igrača i sjajno igra, ali sa druge strane je LASK, koji ne zna za poraz otkako je pre dva kola za trenera imenovao mladog i perspektivnog Kristijana Ilzera (43). Remi me ne bi začudio.

BONUS VIDEO: Izjave igrača nakon duela Partizan - Crvena zvezda

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOKANTNE PROMENE: Zaboravite tenis kakav ste znali, biće dibidus drugačiji! Evo kako će se ubuduće odvijati