NEMANJA MILETIĆ: Možda smo "jednom nogom" i prošli grupu

Tanjug

01. 10. 2021. u 15:21

FUDBALER Partizana Nemanja Miletić rekao je da mu je drago što su crno-beli pobedili Floru u drugom kolu grupne faze Lige konferencija.

НЕМАЊА МИЛЕТИЋ: Можда смо једном ногом и прошли групу

FOTO: M. Vukadinović

Izabranici Aleksandra Stanojevića bili su bolji od estonskog tima 2:0, a sinoćna utakmica je bila njegova prva u Evropi od povratka u Humsku.

- Neverovatan osećaj, pogotovo što sam igrao svoju prirodnu poziciju štopera. Drago mi je što nismo primili gol i što smo pobedili. Mogu reći da smo možda "jednom nogom" i prošli grupu - rekao je Miletić za klupski sajt.

- Nažalost je bilo loše vreme, ali moram da se zahvalim ljudima koji su i po ovakvom vremenu došli da nas bodre. Nadam se da će već protiv Genta, kada budemo igrali sledeću utakmicu kod kuće, biti pun stadion. Oni su nam direktni konkurenti za prvo mesto u grupi - istakao je on.

Sledeći meč crno-beli igraju u nedelju protiv Napretka u Kruševcu, a Miletić kaže da se treba što pre okrenuti toj utakmici.

- Napredak nam je uvek pravio probleme, pogotovo što igramo u gostima. Moramo da budemo spremni za tu utakmicu, da ostanemo na prvom mestu - zaključio je Miletić.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!