VRANJEŠ OPET U CENTRU SKANDALA: Srbinu zabranjeno da igra u Evropi zbog četničkog vojvode (FOTO)

Novosti online

30. 09. 2021. u 08:21

NEKADAŠNjI fudbaler Crvene zvezde Ognjen Vranješ ne prestaje da ulazi u problematične situacije.

ВРАЊЕШ ОПЕТ У ЦЕНТРУ СКАНДАЛА: Србину забрањено да игра у Европи због четничког војводе (ФОТО)

Foto: EPA

Naime, štoper AEK-a našao se u problemima zbog tetovaže četničkog vojvode Momčila Đujića, koja je zasmetala disciplincima UEFA.

Evropska kuća fudbala optužila je Vranješa za neetičko ponašanje, zbog „otkrivene kontroverzne tetovaže“ na utakmici kvalifikacija za Ligu konferencija protiv mostarskog Veleža.

UEFA je poručila Srbinu da neće moći da nastupa u evropskim utakmicama ukoliko ne pokrije tetovažu Vojvode Đujića koja mu se nalazi na desnoj ruci.

Podsećanja radi, Vranješ je već neko vreme jedan od "nestašnijih" momaka u svetu fudbala, upravo zbog njegovog ponašanja van terena, dok su sada zbog njegovih odluka i činova morali da reaguju i iz UEFA, gde su ga optužili da je igrao sa motivima koji podstiču na fašizam.

Nekadašnji reprezentativac BiH, kojeg je upravo tetovaža sa likom Momčila Đujića koštala mesta u nacionalnoj selekciji, protiv Veleža je igrao u revanšu na stadionu u Atini, gde je mostarski klub napravio senzaciju i posle penala eliminisao favorizovanog rivala iz daljeg takmičenja.

BONUS VIDEO

 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (3)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)