SUĐENJE FUDBALERIMA VRANJEŠ: Ognjen nije došao na sud, Stojan negirao krivicu

O. M.

13. 09. 2021. u 10:46

STOJAN Vranješ, poznati fudbaler i kapiten FK Borac, negirao je krivicu po optužnici za učešće u tuči u kojoj su povređeni Anja Trtić i Dušan Komljenović, dok se njegov brat Ognjen Vranješ, bivši reprezentativac BiH, nije pojavio na ročištu.

СУЂЕЊЕ ФУДБАЛЕРИМА ВРАЊЕШ: Огњен није дошао на суд, Стојан негирао кривицу

Foto: Instagram

Optužnica Ognjena Vranješa tereti za nanošenje teških povreda Anji Trtić, dok se zajedno sa bratom Stojanom tereti i za nanošenje telesnih povreda Dušanu Komljenoviću. Napad se dogodio 20. juna prošle godine u Banjaluci.

Do čarki je došlo u kafe baru "Agape" i uglavnom se radilo o svađi i prepirci koja se nastavila u "Boski", gde je Ognjen šakom udario Komljenovića, koji se skotrljao niz stepenice i ostao bez dva zuba. Potom je odgurnuo Trtićevu koja je takođe pala na pokretnim stepenicama i skotrljala se, zadobivši prelom dva rebra. Napad se nastavio i na Trgu Krajine gde su se braća Vranješ okomila na Komljenovića i zadali mu dodatne povrede. 

Stojan je u sud došao u pratnji advokata Stojana Vukajlovića, dok se njegov brat Ognjen nalazi u Belgiji i nije bio u mogućnosti da dođe.

Foto: Instagram

Stojan Vranješ i Stojan Vukajlović

Vukajlović tvrdi da njegov klijent nije kriv za ono što mu se stavlja na teret, te da će to i dokazati tokom postupka.

- Radilo se o masovnoj tuči, a optužnicom su obuhvaćeni samo Ognjen i Stojan, jer se radi o javnim ličnostima i cilj je da se od njih izvuče materijalna korist. Devojka, koja je povređena, nije zadobila telesne povrede na način opisan u optužnici i odbrana će to dokazati pred sudom - tvrdi Vukajlović.

Naredno ročište zakazano je za oktobar i ukoliko se Ognjen ni tada ne pojavi pred sudom postupak protiv njega će najverovatnije biti razdvojen.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

OVO JE ČOVEK KOJI JE U NIŠU NEUTRALISAO TONU TEŠKU AVIO-BOMBU SA 430 KG EKSPLOZIVA: To isto je radio 2011. u Kragujevcu i 2013. na Dorćolu

AKO igde postoji "vaga" za merenje snage ljudskog duha, koliko li bi na njenoj skali težila ona koju ima deminer Mihailo Marinković (48), iz Pančeva, pripadnik Sektora za vanredne situacije MUP Srbije? Koliko bi na njen tas stalo njegove odvažnosti, staloženosti, potpune koncentracije..., u trenutku dok je, minule nedelje u Nišu, sam prilazio neeksplodiranoj avio-bombi teškoj 1.000 kilograma koja nosi 430 kilograma eksploziva, zaostaloj iz NATO agresije?

27. 04. 2024. u 07:00

Komentari (0)

RUSIJA JE ZGROŽENA: Ovo je najnoviji uslov za Ruse da bi učestvovali na Igrama Pariz 2024