PREGOVORI U ZAVRŠNOJ FAZI: Menig za još brži "valjak"

V. N.

31. 08. 2021. u 22:14

POVRATAK Nemanje Miletića iz Saudijske Arabije učvrstiće bedem Partizana, a blizu je i dolazak, koji će dodatno ubrzati zahuktali "parni valjak". Kvinsi Menig (25), hitronogi krilni napadač, nalazi se na pragu Humske, crno-beli su u završnim pregovorima sa Tventeom, i preostalo je još da se utanače poslednji detalji, kako bi aktuelni lider domaćeg prvenstva mogao da se pohvali šestim pojačanjem ovog leta.

ПРЕГОВОРИ У ЗАВРШНОЈ ФАЗИ: Мениг за још бржи ваљак

FOTO: EPA


Menig je bio na meti operativaca Partizana i pre mesec dana, ali je tek u smiraj prelaznog roka stigla ponuda koja je odobrovoljila Holanđane, ali i momka koji je ponikao u omladinskoj školi Ajaksa.

Međutim, nije se svojevremeno Kvinsi snašao u jakoj konkurenciji među "kopljanicima", za prvi tim je odigrao samo pet mečeva, i odatle je prosleđen prvo na pozajmicu u Cvole, da bi prvi transfer u karijeri ostvario prelaskom u B tim Nanta. Ni Francuska se nije pokazala kao obećana zemlja za novo pojačanje Partizana, ali ni Engleska odnosno Oldam, u kojem je igrao na pozajmici iz Nanta.

Tek po povratku u Holandiju, odnosno u Tvente, Menig se vratio u fudbalski život. Odigrao je za dve sezone 43 meča za člana holandske Eredivizije, lane je zablistao sa osam golova i tri asistencije. Ove sezone, Menig je odigrao svih 90 minuta na svakoj od prve tri utakmice holandskog prvenstva (bez pogotka).

Tokom ovog leta, u Humsku su prethodno stigli Siniša Saničanin (Vojvodina), Danilo Pantić (Čelsi), Rikardo Gomeš (Šarjah) i Milan Lukač (Akhisar).

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

AKO NEKOM POZAJMITE OVU KNJIGU, NE OČEKUJTE DA VAM JE VRATI!