SVILARU SE ISPUNIO SAN: "Oduvek sam hteo da branim za Srbiju"

Novosti online

21. 08. 2021. u 12:47

GOLMAN Benfike, Mile Svilar, otkrio je da je oduvek želeo da brani za reprezentaciju Srbije.

СВИЛАРУ СЕ ИСПУНИО САН: Одувек сам хтео да браним за Србију

Foto: EPA-EFE/ANTÓNIO COTRIM

Mile Svilar je u razgovoru za Sportklub rekao mnoge interesantne stvari, ali glavnu da je njegova želja da nosi dres Srbije.

- Uvek mi je, otkako sam počeo da se bavim golmanskim pozivom, u glavi bilo da ću jednog dana da branim za A tim Srbije. I, kad se ukazala šansa… Priča ide ovako, direktor reprezentacije Dika Stojanović razgovarao je sa mojim ocem i pomenuo mogućnost da se pridružim Srbiji. Signal je, naravno, odmah poslat u glavni grad Portugala, odmah sam se saglasio. No, papiri su se isprečili i nisam putovao u Japan. Posedovao sam jedino belgijsku putnu ispravu, pošto mi je srpski pasoš davno izgoreo prilikom požara u našoj kući. Usledili su koraci ka dobijanju neophodnih dokumenata kako bih se stavio pod kontrolu stručnog štaba Srbije za reprezentativne aktivnosti u septembru… Pre desetak dana pozvali su me iz ambasade u Lisabonu da preuzmem pasoš - rekao je Mile Svilar za sajt Sportkluba.

Svilar se našao na spisku selektora Piksija za naredne mečeve orlova u kvalifikacijama za Mundijal, kao i prijateljsku utakmicu sa domaćinom predstojeće smotre svetskog fudbala, Katarom.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

UKRAJINA POVLAČI RADIKALNI POTEZ: Ovo mnogi nisu očekivali, čak su i Rusi zbunjeni pred Olimpijske igre Pariz 2024