KOSANOVIĆ NA VEST O NJEGOVOM HAPŠENJU: Evo me kod kuće, gledam Mesija

S. BAJIĆ

13. 08. 2021. u 14:24

MILORAD Kosanović, naš čuveni fudbalski stručnjak, navodno je uhapšen u Novom Sadu zbog verbalnog napada na komunalnog inspektora koji mu je pisao kaznu zbog nepropisno parkiranog automobila.

КОСАНОВИЋ НА ВЕСТ О ЊЕГОВОМ ХАПШЕЊУ:  Ево ме код куће, гледам Месија

FOTO: N. Paraušić

Direktor druge šampionske generacije fudbalera Vojvodine, kasnije njen trener, kao i strateg Crvene zvezde i klubova u Kini i Srbiji, navodno je zbog prekršaja priveden u policiju iz koje bi trebalo da bude sproveden u Prekršajni sud uz prijavu.

- Niko me nije uhapsio- kaže Kosanović u telefonskom razgovoru.- Evo me kod kuće, gledam golove Mesija i Salasa… istina je da smo imali nesporazum zbog problema sa parkingom kod zgrade u kojoj stanujem. Taj problem nas muči zbog izgradnje novog objekta, pa automobile ostavljamo u našem dvorištu zgrade. I tada se nađe neko da gleda jesi li točkom nagazio travku...

Kosanović potvrđuje da je automobil parkirao u dvorištu zgrade.

- Mogu samo da kažem da su svi ljudi iz policije i gradskih nadležnih službi bili super korektni prema meni, da smo sve rešili, sve su razumeli tako da nema nekih afera ni problema- zaključio je Kosanović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

TREBALE MU PARE ZA TIKET, PA UZEO ŽENINU KARTICU: Došla je sa posla umorna i odmah legla da spava, to mi je bila idealna šansa (VIDEO)