"ONAJ DEBELI ČOVEK ZNA ŠTA RADI": Filipović se na emotivan način oprostio od reprezentacije

Tanjug

08. 08. 2021. u 13:02

Zaista je emotivno, tek će nas stići, dali smo sve i više od toga. Hvala svima u Srbiji, Savezu, svim ljudima koji su nam pomogli, oni najbolje znaju ko su, rekao je kapiten vaterpolista Srbije Filip Filipović posle pobede protiv Grčke (13:10) i odbranjenog olimpijskog zlata.

ОНАЈ ДЕБЕЛИ ЧОВЕК ЗНА ШТА РАДИ: Филиповић се на емотиван начин опростио од репрезентације

Foto: Tanjug/AP

"Nije moglo da se ova generacija oprosti na bolji način. Kao što su Žile i Boba (Živko Gocić i Slobodan NIkić) u Riju, tako sad i mi. Potrajali smo još pet godina. Ovo nije uspeh samo ovih 13 igrača i stručnog štaba, ovo je uspeh celog sistema, taj sistem se pokazao da daje rezulatte i davaće. Samo je bitno verovati do kraja", izjavio je Filipović srpskim izveštačima u Tokiju.

Znam da je medijima u Srbiji i nekim ljudima bilo teško da poveruju da možemo do zlata posle onakvih igara u grupi, ali onaj "debeli čovek zna šta radi, uradio je to evo već drugi put".

"NJemu stvarno kapa dole, naklon do poda, ono što on ima u svojoj glavi niko od nas ni u najgorim snovima ne bi mogao da zamisli", na zanimljiv način Filipović se zahvalio selektoru Dejanu Saviću.

Na kraju, poslao je i poruku naslednicima.

"Ostavljamo vaterpolo u najboljim mogućim rukama, kad je najpotrebniji bili su tu. I ne samo ovi momci ovde, nego i oni koji zbog broja igrača nisu uspeli da krenu sa nama. Hvala im što su nas trpeli, mi smo sami sebi teški, ali nećemo ih vise "daviti", doći ćemo na poneku utakmicu da se radujemo novim pobedama", poručio je Filipović.


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)