TIP - NAJBOLJE IZ NOVOG BROJA: U Tromsu vanredno stanje

NOVI vikend donosi kao i uvek dosta zanimljivih duela na fudbalskim teranima

ТИП - НАЈБОЉЕ ИЗ НОВОГ БРОЈА: У Тромсу ванредно стање

FOTO: AP

VLADA FILIPOVIĆ (Norveška 1)

MJONDALEN – TROMSO 1

- Posle ispadanja u Kupu, čelnici Tromsa sazvali su sastanak na kome je treneru i sportskom direktoru poručeno da će leteti iz kluba ukoliko izgube sledeće dve utakmice. Opšti haos je trenutno u klubu i to svakako utiče i na igrače koji za vikend gostuju Mjondalenu, pa verujem da su mu šanse za pozitivan rezultat minimalne.

* NENAD DžODIĆ (skaut Monepeljea, Francuska)

MONAKO – NANT 1

- Kao fiks kola bih izdvojio trijumf Monaka nad Nantom. Nisu mnogo menjali „kneževi“ u pauzi, a po onome što sam video u evropskim kvalifikacijama čini mi se da su već u formi.

* PREDRAG JOKANOVIĆ (trener u Portugaliji)

SPORTING – VIZELA 1

- Sporting je na pravi način započeo sezonu, osvajanjem Superkupa, pobedom nad Bragom 2:1. Moćno deluju "lavovi", bili su mnogo bolji od rivala, iako to rezultat ne pokazuje. Očekujem da rutinski izađu na kraj sa Vizelom.

* DEJAN STANKOVIĆ (trener u Austriji)

SALCBURG – AUSTRIJA 1

- Austrija je na početku sezone za prvog trenera postavila Manfreda Šmida, koji je do sada u karijeri dugoj 20 godina radio samo kao pomoćnik. Prilično sam skeptičan po pitanju toga kako će se snaći u novoj ulozi, tim pre što se klub nalazi u prilično lošoj situaciji po svim strukturama. Rezultati i igra na početku sezone ne obećavaju, kao ni šanse u duelu sa Salcburgom za vikend.

* IVAN MILADINOVIĆ (Soči, Rusija)

RUBIN – AHMAT 1

- Odbrana Rubina u dosadašnjem delu prvenstva nije kapitulirala. Teško je očekivati da će i u narednom meču pokleknuti na svom terenu u okršaju sa Ahmatom. Zbog toga je logično što sam ekipu iz Kazanja prvu izabrao za tikete.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EKSKLUZIVNO: Pogledajte šta policija radi u kući Dankine majke (VIDEO)