VLAHOVIĆ UMESTO LUKAKUA? Inter želi Srbina kao zamenu za Belgijanca koji se vraća u Čelsi

Novosti online

05. 08. 2021. u 22:37

ODLAZAK najboljeg strelca Intera Romelua Lukakua (28) u Čelsi je skoro izvestan, budući da su "plavci" podigli ponudu na 120 miliona evra na ime obeštećenja.

ВЛАХОВИЋ УМЕСТО ЛУКАКУА? Интер жели Србина као замену за Белгијанца који се враћа у Челси

FOTO: AP

Plavo-crni iz Milana, svesni da će ostati praznina u špicu, a pritom da će im kasa biti puna, već su krenuli u poteru za zamenom, a jedna od prvih želja je naš reprezentativac Dušan Vlahović (21).

Prema pisanju italijanskih medija, Fiorentina je odbila prvu ponudu šampiona Serije A u iznosu od 60 miliona evropskih novčanica. Za mladog srpskog asa, koji je prethodne sezone postigao 21 pogodak, zainteresovani su još Totenhem, Juventus, Arsenal i Atletiko, a klub iz Firence na sve načine pokušava da ga zadrži, a ako u tome ne uspe, da ga proda što skuplje.

Što se tiče transfera Lukakua, interesantno je da ukoliko se realizuje, klub sa "Stamford bridža" će dobiti određeni popust, pošto pet odsto ide klubovima za koje je nastupao od 13. do 23. godine. Tako će kolač od potencijalnih šest miliona podeliti Anderleht (2,7 miliona), Everton (1,3 miliona), dok će Čelsiju pripasti preostala 2 miliona.

Sjajni napadač je prethodnu sezonu završio na drugom mestu liste strelaca Serije A sa 24 pogotka, a tom učinku je dodao i 11 asistencija.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ZAPAD TO NIJE OČEKIVAO: Vladimir Putin izdao naređenje zbog kog Rusija više neće biti ista