OČI HRVATSKIH MEDIJA UPRTE U BEOGRAD: "Zvezda kiksnula na Marakani, Dinamo će se više mučiti sa Legijom nego sa ova dva tima"

Novosti online

04. 08. 2021. u 08:57

FUDBALERI Crvene zvezde igrali su u utorak uveče nerešeno 1:1 sa Šerifom, u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona. Taj meč sa velikom pažnjom pratili su hrvatski mediji.

ОЧИ ХРВАТСКИХ МЕДИЈА УПРТЕ У БЕОГРАД: Звезда кикснула на Маракани, Динамо ће се више мучити са Легијом него са ова два тима

Foto: Novosti arhiva/M. V.

Pobednik ovog dvomeča potencijalni je rival Dinama iz Zagreba u 4. kolu kvalifikacija. Da bi tako bilo potrebno je i da Dinamo savlada Legiju iz Varšave. 

- Crvena zvezda kiksirala na Marakani, dvoboj s Dinamom pod upitnikom!, naslov je Večernjeg lista.

- Gosti su poveli u 33. minuti iz slobodnog udarca sa 20 metara, a strelac je bio Frenk Kastaneda. Zvezda je uspela da izjednači u sudijskoj nadoknadi prvog poluvremena (45+1), nakon gužve u 16-ercu francuski napadač Luis Dioni je spremio loptu u mrežu iz neposredne blizine. Crvena zvezda je u 58. minuti ostala s igračem manje nakon što je Gabonac Gejlor Kanga zaradio drugi žuti karton, piše ovaj portal.

- Srpski prvak kiksirao na putu prema Dinamu u Ligi šampiona, piše Index.hr.

- Šerif je poveo u 33. minuti golom Frenka Kastanede. Šerifov kapiten lepo je postigao gol iz slobodnog udarca s 20-ak metara. Prebacio je zid i prevario Zvezdinog golmana i kapitena Milana Borjana. Borjan je ostao na sredini gola i nije dobro reagovao na udarac Kolumbijca. Crvena zvezda izjednačila je u prvoj minuti sudijske nadoknade prvog poluvremena. Luis Dioni je postigao gol za 1:1 posle niza kikseva gostujuće obrane. Francuz je s nekoliko metara pogodio praznu mrežu za izjednačenje. Moldavski prvak predstavio se u pozitivnom svetlu i odigrao kvalitetnu utakmicu, zaključuje Index.

Utakmicom iz Beograda bavio se i portal 24sata, uz naslov "Zvezda u Beogradu s igračem manje remizirala sa Šerifom".

- Kuglice u Nionu su spojile pobednika dvoboja Dinamo/Legija s boljim iz dvoboja Crvene zvezde i Šerifa. 'Modri' će u sredu od 20 sati istrčati na teren, a Zvezda je svoju prvu utakmicu odigrala u utorak. I razočarala svoje navijače. Moldavski Šerif izvukao je remi (1-1) na paklenom gostovanju u Beogradu. I to, u najmanju ruku, zaslužen. Nije to bila dobra predstava 'crveno-belih' koji su verovatno očekivali da će već kod kuće osigurati potencijalnu utakmicu s hrvatskim prvakom, ali grdno su se prevarili. Moldavci su pružili sjajan otpor ne preterano dobrom domaćinu. Na prvu, onako od oka, Dinamo će veće muke imati s Legijom, nego s jednom od ove dve ekipe!, stav je ovog portala.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSIJA HITNO ODREAGOVALA: Najnovija situacija vezana za Olimpijske igre Pariz 2024 izazvala reakciju Kremlja