TRENER srpskog teniskog olimpijskog tima Viktor Troicki izjavio je danas da je bio protiv učešća Đokovića u mešovitom dublu.

Komentari (4)

Vatro Marx

29.07.2021. 20:47

Djokovic je u velikoj formi i krenuo je fantásticno tesko je Noleta zaustaviti. Zeli da iskoristi maksimalno, ova godina je za Noleta od velikog znacajna, do kraja godine pistignut ce sto nijedan tenista nije uspeo.

Selekom

30.07.2021. 17:19

Novak je fantastčan čovek i sportista ali mislim da mu toliki trud za simpatije zapada nije potreban (indentično kao i sa Srbijom). Mislim da je mnogo energije utrošio na periferne stvari, ipak mu je sezona bila prenaporna. Morao je da zna da će svaki igrač (protiv njega) biti posvećenij i teži protivnik na svakom gren-slemu tako i na olimpijadi. Žao mi je jer je on pre bilo koga zaslužio zlato,a tek zbog tolikog emocionalnog šoka da ne pričamo. Poželeo bih mu svaku sreću i zdravlje, naš je i najveći.

Goran

01.08.2021. 21:55

Šteta. Lično mislim da ga je dubl dodatno iscrpeo. Nije u pitanju fizička priprema i snaga, već vreme, užasno vreme koje vam uzima snagu. Žao mi je što se nije usresredio samo na singl, ovako nikada nećemo znati...