NAREDNI ĐOKOVIĆEV RIVAL PRECRTAO SRBINA: Novak je pobediv! Došao je da uzme zlato, ali neće izdržati pritisak

Novosti online

27. 07. 2021. u 09:01

NOVAK Đoković je u ponedeljak upisao drugu pobedu na Olimpijskim igrama u Tokiju, čime se plasirao u osminu finala, a tamo će ga čekati okršaj sa Špancem Alehandrom Davidovičem Fokinom.

НАРЕДНИ ЂОКОВИЋЕВ РИВАЛ ПРЕЦРТАО СРБИНА: Новак је победив! Дошао је да узме злато, али неће издржати притисак

Foto: Tanjug/AP, Instagram/

Ovaj teniser vrlo dobro poznaje Novaka i pred njihov meč poručuje - Đoković je pobediv!Davidovič Fokina će se protiv najboljeg tenisera sveta boriti za plasman u četvrtfinale i pokušati da mu nanese prvi poraz na betonu u 2021. godini.

"On može biti pobeđen", počeo je Španac posle plasmana u treće kolo. "Jasno je da on juri zlatnu medalju i trofej na US openu, posle tri grend slema koja je osvojio i neće mu biti lako da izdrži toliki pritisak", rekao je sledeći rival Đokovića.

Novak je posle pobede nad Janom Lenardom Štrufom istakao da se dobro poznaju i da često treniraju kada Srbin trenira u Španiji. Davidovič Fokina potvrđuje to.

"Đoković mi se dopada. U dobrim smo odnosima. Viđali smo se na turu, ali u toku njegovog karantina on je došao u kuću njegovog brata u Marbelji i tada smo nekoliko puta trenirali zajedno", rekao je Alehandro Davidovič Fokina.

Njih dvojica su imali jedan međusobni meč na ATP turu, ove godine na mastersu u Rimu, a Novak je tada slavio 6:2, 6:1. Đoković će se sa Ninom Stojanović takmičiti i u miks dublu, a srpski par dobio je težak žreb.

(Mondo)


 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (4)

KOJA JE CENA SLOMLJENOG DEČJEG SRCA? Kako su Hrvati, Bugari i Slovenci rasplakali mališane iz Srbije