BEOGRAD SIJA ZA NAŠE OLIMPIJCE: Podrška za srpske sportiste u Tokiju (FOTO)

Novosti online

24. 07. 2021. u 11:16

GRADONAČELNIK Beograda Zoran Radojičić i Beograd sinoć su poželeli sreću našim sportistima, kada su u parku Republike Srpske zasijali olimpijski krugovi.

БЕОГРАД СИЈА ЗА НАШЕ ОЛИМПИЈЦЕ: Подршка за српске спортисте у Токију (ФОТО)

Foto: Beoinfo

– Sredinom aprila sam sa ambasadorom Japana Takahikom Macumatom i predsednikom Olimpijskog komiteta Srbije Božidarom Maljkovićem posadio stabla japanske trešnje koja formiraju pet olimpijskih krugova. Povodom početka Olimpijskih igara, ova stabla smo sinoć osvetlili i na taj način poželeli sreću timu koji našu zemlju predstavlja u Tokiju – rekao je gradonačelnik Radojičić.

Foto: Beoinfo

Srbiju će na Olimpijskim igrama u 15 sportova predstavljati 86 sportista, koji su noseći zastave naše zemlje juče prodefilovali na svečanoj ceremoniji otvaranja održanoj na Olimpijskom stadionu u Tokiju, navodi se u saopštenju Sekretarijata za informisanje.

Foto: Beoinfo

– Gledao sam prenos svečanog otvaranja i zaista je bilo lepo na licima naših sportista videti osmehe, optimizam i rešenost da se bore za svoju zemlju i ostvare što bolje rezultate. Mi im šaljemo snažnu podršku, pratićemo njihove nastupe na olimpijskim borilištima i navijati za njih. Siguran sam da će ostvariti zavidan uspeh i da će nam se vratiti sa mnogo medalja. Radujemo se njihovom povratku i zajedničkom slavlju – zaključio je prvi čovek prestonice.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

EJ, LJUDI, ALI BUGARSKA... Ovom pričom je Nikola Jokić šokirao Amere