PREMIJER LIGA NA ARENI SPORT: Telekom Srbija uzeo najbolji evropski fudbal

Novosti online

20. 07. 2021. u 12:07

TELEKOM Srbije i Arena Channels Group danas su objavili sklapanje šestogodišnjeg ugovora sa Premijer Ligom, čime su ova srpska kompanija i njena medijska kuća, postali vlasnici prava na ovo takmičenje od sezone 2022/23, na teritoriji bivše države.

ПРЕМИЈЕР ЛИГА НА АРЕНИ СПОРТ: Телеком Србија узео најбољи европски фудбал

Foto AP

- Telekom Srbije, lider u oblasti telekomunikacija i multimedije u ovom delu Evrope, čvrsto stoji iza Arena Channels Group. Smatramo da je ovo velika pobeda svih nas. Premijer liga je vrh svetskog klupskog fudbala i velika je privilegija imati je u svojoj ponudi. Ogromno nam je zadovoljstvo što na veliku listu poslovnih partnera i prijatelja, konačno možemo da dodamo i Premijer ligu - rekao je direktor Arena Channels Group, Nebojša Žugić.

Pol Molnar, šef sektora za medije Premijer Lige, izjavio je:

- Premijer Liga sa zadovoljstvom obajvljuje novo partnerstvo sa Telekomom Srbije. Arena Sport kanali obezbeđuju vrhunski sportski sadržaj i biće sjajno mesto za Premijer ligu. Zahvaljujući ovom ugovoru, navijači na Balkanu mogu da očekuju više direktnih prenosa utakmica, nego ikada ranije.

Počevši od sezone 2022/23, Premijer Liga će imati nezapamćenu prisutnost u regionu sa prenosima uživo svih 380 utakmica.

Arena sport je dovela najvredniju i najpopularniju ligu na svetu – Premijer ligu. Od sledeće sezone, pa u narednih šest godina, ljubitelji fudbala će moći da gledaju baš sve utakmice premijeršipa.

Ali, ovaj “transfer” je mnogo više od dolaska “samo” Premijer lige (kao da to nije dovoljno). To znači da srpski ljubitelji sporta posle mnogo godina dovijanja mogu konačno da gledaju sav sport na jednom kanalu.

Premijer liga tako dolazi u društvo španske Primere, italijanske Serije A i francuske Lige 1. Naravno, tu je srpska Superliga, kao i ostale regionalne lige. Pored njih tu su i lige Belgije, Škotske, Češke, Rumunije, Portugala, Norveške, ali i Brazila, Argentine, Meksika.

Od međunarodnih takmičenja, tu su sva glavna evropska – Liga šampiona, Liga Evrope, Liga konferencija i UEFA Superkup – ali i južnoamerička: Kopa libertadores, Kopa Sudamerikana, Kopa Amerika, Rekopa Sudamerikana.

Tu nije kraj fudbala, ali na Areni su i te kako zastupljeni drugi sportovi.

Tu je regionalno takmičenje ABA, možda i najpopularnije u Srbiji, ali i NBA, španska Endesa, VTB liga, KLS, HNL, francuska NLB, prvenstvo grčke, NCAA i kompletno “Martovsko ludilo”, FIBA Liga šampiona…

Arena je glavna i što se tiče rukometa, tu su baš sva takmičenja vezana za EHF, svetska i evropska prvenstva, regionalna SEHA liga, Bundesliga, francuska LNH.

Naravno, Arena će prenositi Svetsko prvenstvo u boksu, a ima i svoj Fight kanal za ljubitelje borilačkih sportova, kao i Esports kanal. Tu su i hokej na ledu, ragbi, reli i drugi sportovi…

S obzirom na dosadašnje “transfere”, najave i ambicije, sigurno će biti toga još na Areni, a možda ćemo dobiti i nove kanale…

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)