ALEKSANDAR Dragović je stigao ovog leta u Crvenu zvezdu, a nedavno je odigrao i prvi meč u Superligi Srbije - remi sa Vojvodinom (0:0) na stadionu Rajko Mitić.

Jovan

20.07.2021. 12:22

Nikad zaveka. Nemojte da lazete narod o tome. Arnautović moze da igra u mnogo boljim Austrijskim ili inostranim klubovima da se ne mlati sa kriminalcima po nasim klubovima. Vi posete o onome sto bi voleli a ne kako je realno stanje i dali je sto posto tacno. U Zvezdu se vracaju svi kad vise nemaju gde i kad ih vise niko nece i imaju konkurenciju. Tako da nemojte da lazete ljude bez veze i to je to.

AngryChainsaw

20.07.2021. 14:53

Da se ne lažemo, ukoliko uprava FKCZ hoće da izdvoji novac, Arnautović kao i kinezi, gde trenutno igra, su spremni za saradnju. Ovo je trebalo da se radi mnogo pre EP, jer je Marko napadač kakav nam treba, brz, otresit, "bezobrazan na pozitivan način", ume sa loptom, dobar je i kao asistent i kao dribler, kao i šuter sa distance, glavom itd...on je trebao biti prva opcija i sada bi bio u timu, a ne neki Ohi uz norveške lige, ljudi dajte da pričamo normalno... Uz sve to Arnautović zna dobro srpski jezik i brzo bi se uklopio u tim. Ja ovde kao trenutno najveći problem u Zvezdi vidim šefa stručnog štaba, koji nije bio u stanju da pobedi Omoniju, a kamo li Kairat!!! Živi bili, pa videli!!!

Milos

20.07.2021. 17:50

Sve kao srbende koje ljube grbove zemalja koje su nas bombardovale. Eto i izjave Drsgovica danas u stilu ma kakva Srbija, Austrija je zakon. Tako su tu bili i Australijanci, kanadjanin, nemac....sve su oni samo nisu Srbi!