SEĆATE SE UGA VIJEIRE? Evo šta mu se desilo u karijeri - prešao u novi klub

Novosti

08. 07. 2021. u 11:48

NEKADAŠNjI napadač Crvene zvezde i miljenik navijača, posle kraće epizode u Japanu, druge u svojoj karijeri, vraća se u Evropu.

СЕЋАТЕ СЕ УГА ВИЈЕИРЕ? Ево шта му се десило у каријери - прешао у нови клуб

foto: Novosti arhiva

I to stiže u naš komšiluk, u Rumuniju.

Pamte pristalice crveno-belih golove koje je postizao Ugo Vijeira. U sezoni 2015/16. postigao ih je 27 na 43 utakmice koliko je odigrao za najtrofejniji srpski klub. Njegovom golgeterskom umeću sada će se diviti pristalice Univerzitatete iz Krajove, za koju je Vijeira potpisao ugovor, i gde je već zvanično i predstavljen.

Posle odlaska sa beogradske Marakane, Vijeira je prešao u japanski klub Jokohama Marinos, za koji je na 59 utakmica postigao 23 gola, da bi se 2019. godine preselio u Tursku i postao član Sivasspora, za koji, međutim, nije odigrao nijednu utakmicu, pa se prošle godine vratio u domovinu, u Portugaliju i na 11 mečeva za Žil Visente postigao samo jedan gol.

Usledilo je, takođe prošle godine, novo poglavlje u Japanu, ovog puta u Hokaidu, za koji je odigrao samo tri meča, bez golgeterskog učinka. Ipak, ono što je prikazivao dok je nosio dresove Crvene zvezde i Jokohama Marinosa, bilo je dovoljno da ga angažuje klub iz Krajove.

(Maksbet sport)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri