DOBRODOŠLI U TOKIO: Pismo dobrodošlice u Japan uručeno OKS

Novosti online

12. 07. 2021. u 21:18

U SEDIŠTU Olimpijskog komiteta uručeno je pismo dobrodošlice srpskom olimpijskom timu na Igre u Tokiju.

ДОБРОДОШЛИ У ТОКИО: Писмо добродошлице у Јапан уручено ОКС

FOTO: OKS

Pismo je predsedniku OKS Božidaru Maljkoviću predao predsednik "Tojote Adrija" Kensuke Ciči, a ceremoniji u sedištu OKS je prisustvovao i ambasador Japana u Srbiji Takahiko Kacumara.

- Ponosni smo na svoju saradnju sa gigantom kakva je kompanija "Tojota". Zahvalni smo što u ovim teškim vremenima imamo prijatelja na kojeg uvek možemo da se oslonimo. Željno iščekujemo početak Olimpijskih igara i uz ovakvu podršku, sigurno ćemo ostvariti još bolje rezultate - rekao je Maljković.

Kacumara je uzvratio reči dobrodošlice:

- Srećan sam što imam priliku da Olimpijskom timu Srbije poželim srećan put u Tokio. Želeo bih, takođe, da istaknem svoje poštovanje prema Novaku Đokoviću koji nastavlja da piše istoriju sporta. Jedva čekamo njegove nastupe u Tokiju. OI će biti bezbedno i sigurno okruženje za sve učesnike, uprkos pandemiji koja vlada u svetu.

Predsednik "Tojote Adrija" Kensuke Ciči je rekao:

- S velikim zadovoljstvom iščekujemo 23. jul i početak Igara, kada ćemo zajedno s vama i čitavim svetom proslaviti tu pobedu i poslati poruku optimizma i zajedništva.

Potvrdimo snagu sporta i njegovu moć da spaja ljude pod olimpijskom zastavom.

Džudistikinja Anja Obradović je, takođe, zahvalila na gestu i rekla da srpski olimpijci željno iščekuju nastup na OI.

- Govorim u ime svih mojih kolega olimpijaca kada kažem da svi jedva čekamo put u Tokio i nastup na Olimpijskim igrama. Nekima od nas ovo će biti prvi nastup na najvećem svetskom takmičenju i ovakav vid podrške i gest gostoprimstva nam mnogo znače - rekla je Anja Obradović.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

ŠOK NA MARAKANI: Pred večiti derbi umro jedan od najvoljenijih članova FK Crvena zvezda