TRANSFER BOMBA U MANČESTERU: Junajted konačno "ulovio" Sanča, vrtoglava cena transfera!

Novosti online

26. 06. 2021. u 08:16

POSLE više od godinu dana pokušavanja, Crveni đavoli su uspeli da "slome otpor" Borusije Dortmund, koja će pustiti svog igrača za 90 miliona evra

ТРАНСФЕР БОМБА У МАНЧЕСТЕРУ: Јунајтед коначно уловио Санча, вртоглава цена трансфера!

Foto AP

Mančester junajted je uspeo da dogovori najveću želju prelaznog roka! Džejdon Sančo stiže na Old Traford posle više od godinu dana pokušavanja Crvenih đavola da ga dovede u svoje redove.

Borusija Dortmund je, kako prenosi Skaj Sport, konačno pristala da pusti svog krilnog igrača za obeštećenje od 90 miliona evra.

Podsetimo, prošle sezone su "milioneri" iz Dortmunda odbijali i ponude iznad sto miliona za Sanča, tražili su 125 miliona evra, ali se ove sezone ipak situacija preokrenula, jer je i on imao slabiju sezonu, mučile su ga povrede, a i korona virus je uticao na ekonomsku situaciju u klubu, koji želi da učini sve da zadrži glavnu zvezdu tima Erlinga Halanda.

Ipak, transfer neće biti ozvaničen sve dok je Sančo na Evropskom prvenstvu i tek nakon što završi obaveze sa reprezentacijom Engleske, biće dogovoreni lični uslovi, koji ne bi trebalo da predstavljaju prepreku navodi Skaj.

Sančo je u 137 utakmica za Dortmund postigao 50 golova.

(Telegraf) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri