ZVEZDA DAJE BOGATSTVO PRIJOVIĆU: Bivši reprezentativac bez bonusa zarađuje tri miliona evra na Marakani

Novosti online

20. 06. 2021. u 09:24

Crvena zvezda ne odustaje od Aleksandra Prijovića, usledio je novi napad šampiona Srbije

ЗВЕЗДА ДАЈЕ БОГАТСТВО ПРИЈОВИЋУ: Бивши репрезентативац без бонуса зарађује три милиона евра на Маракани

Foto: EPA-EFE/STR

Bivši reprezentativac Srbije bi trebalo da doputuje u Beograd na poslednju rundu pregovora sa šampionom Srbije.

Zvezda mu je namenila fantastičan ugovor, a ukoliko pristane na njega postaće najplaćeniji igrač ekipe. U prvoj sezoni bi zarađivao 800.000 evra, ne računajući bonuse za sportske uspehe i golove, a potom bi mu plata rasla i u trećoj sezoni ugovora bila najveća. Prijović bi tako bez bonusa od Zvezde zaradio 3 miliona evra, prenosi "Žurnal".

Prijović trenutno u Saudijskoj Arabiji zarađuje 5,3 miliona evra po sezoni, što znači da će i on morati da pristane na veliko sniženje zarade, ali ima veliku šansu da ove sezone igra u Ligi šampiona.

Prijović ima 31 godinu i ove sezone je za Al-Itihad postigao devet golova na ukupno 27 utakmica, a igrao je za PAOK, Legiju, Boluspor, Jurgorden, Sion, Trumse, Lozanu, Derbi, Nortempton i druge klubove.

Crvena zvezda prvi meč u kvalifikacijama za Ligu šampiona igra protiv Makabi Haife ili Kairata, 20. i 21. jula, a videćemo da li će do tada crveno-beli uspeti da dogovore dolazak napadača.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

RUSI U ŠOKU: Evakuisali 1.500 takmičara iz Krokusa, nijedan nije stradao od terorista, a sad se bune: Što nas niste spasili ranije? (VIDEO)