ISPRAVKA: DŽeko nije "dogovorio" transfer u Fenerbahče

Novosti online

19. 06. 2021. u 22:09

PRENELI smo netačne informacije o fudbalskim transferima u Evropi.

ИСПРАВКА: Џеко није договорио трансфер у Фенербахче

FOTO: AP/Tanjug

Pogrešno smo preneli pisanja stranih medija o spekulacijama o novom timu Edina Džeka. Greška je što smo napisali da je aktuelni selektor Hrvatske, Zlatko Dalić, prešao u Fenerbahče i da želi da u tim dovede i bosanskohercegovačkog fudbalera.

Istina je da se, baš kao i u slučaju Džeka (što smo napisali u tekstu), radilo o nagađanjima stranih medija da će Dalić preći u redove turskog kluba, a nikako o završenom poslu.

Ovi navodi potekli su od dopisnika turskog magazina "Sözcü Sercana Hamzaoğlu" koji je naveo da je Fenerbahče blizu dovođenja Dalića, ali nikako da ga je doveo.

Napomena: Zahvaljujući portalu Raskrinkavanje.ba, ovaj članak je izmenjen i informacija koju smo plasirali je ispravljena.

Prvobitna verzija vesti:

Prvo su doveli aktuelnog selektora Hrvatske Zlatka Dalića, a sada je na redu i proslavljeni bosanskohercegovački fudbaler.

U pitanju je Edin Džeko, a informacije koje prenose evropski mediji govore da se on dogovorio sa turskim prvoligašem i da se samo čeka potpis. Njemu je ostala još jedna godina ugovora sa Romom, pa će Fenerbahče definitivno morati da plati otkup.

Ipak, sa druge strane stižu dosta zanimljive vesti. Prema navodima italijanskih medija ni Roma, ali ni njen trener Žoze Murinjo ne žele da prodaju Edina Džeka, pa ostaje da vidimo kako će se sve ovo završiti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

DULJAJ PREKINUO SPEKULACIJE! Otkrio da li je namerno dobio žuti karton pred večiti derbi