DOBRA ATMOSFERA MEĐU TRIKOLORIMA: "Grizman "kupio" Mbapea

Novosti online

07. 06. 2021. u 19:00

NjUKASL predvođen trenerom Antoanom Grizmanom je osvojio pet trofeja u sezoni, uključujući i Premijer ligu i Ligu šampiona, a najbolji igrač "svraka" je bio Kilijan Mbape, kojeg su kupili od PSŽ za 156 miliona evra.

ДОБРА АТМОСФЕРА МЕЂУ ТРИКОЛОРИМА: Гризман купио Мбапеа

FOTO: AP

Zvuči kao nešto moguće samo u igrici, što zapravo i jeste slučaj, jer pod komandom Grizmana, na popularnoj simulaciji "Fudbal menadžer", ovom engleskom klubu nema premca.

Napadač Barselone se pohvalio tim dostignućem na letu francuske reprezentacije, šepurio se sa laptopom kao da je trofej predstojećeg Evropskog prvenstva, mada Mbape, njegov mladi saigrač i superzvezda PSŽ, nije baš bio oduševljen činjenicom da je završio na Ostrvu.

- Gde si me doveo? Njukasl? Tamo nije baš toplo?

- rekao je Mbape Grizmanu, koji je nastavio da taksativno nabraja virtuelne trofeje i hvali se saigračima, među kojima vlada odlična atmosfera pred šampionat na kojem su među prvim favoritima.

Francuska je, inače, aktuelni svetski prvak i probaće da joj pridoda evropsku krunu, što je uspelo slavnoj generaciji Zinedina Zidana, Fabijana Barteza, Lorana Blana, Lilijana Tirama... 1998. i 2000. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)