ZIDAN ISPROZIVAO ČELNIKE REALA: Stigao odgovoro - "oprostili smo mu 10.000.000 evra"!

Novosti online

06. 06. 2021. u 16:08

ZINEDIN Zidan i Real Madrid su se rastali, u međuvremenu je na "Bernabeu" stigao novi trener, iako sa starim nisu raščišćeni svi računi.

ЗИДАН ИСПРОЗИВАО ЧЕЛНИКЕ РЕАЛА: Стигао одговоро - опростили смо му 10.000.000 евра!

foto: EPA

Nakon Zidanovog odlaska nisu ostali trofeji, ali očigledno jesu problemi i težak zadatak za njegovog naslednika, ali i priča oko deset miliona evra!

Naime, doskorašnji trener kraljevskog kluba je nedavno kritikovao upravu, što je izazvalo bes kod prvog čoveka Florentina Pereza, naročito sada kada se saznalo da je klub legendarnom Francuzu oprostio kaznu od 10.000.000 evra.

Ta klauzula je predstavljala neku vrstu "osiguranja", nakon njegovog prvog odlaska iz kluba 2018. godine. Tada se pojavio strah kod Madriđana, pa je Zidan po povratku naredne godine potpisao klauzulu koja kažnjava klub ili trenera ukoliko poželi da svojevoljno raskine saradnju pre isteka ugovora.

Da je Zidan poželeo da napusti klub, kao što je prvi put učinio, morao bi da plati oko 10 miliona evra. To se, međutim, dogodilo i sada, jer je Zizu napustio svojevoljno klub ne čekavši istek ugovora. Međutim, u Realu su odlučili da mu oproste dugovanje, koje je skoro kao njegova godišnja plata, koja je iznosila oko 12 miliona evra.

Zbog toga se, pišu španski mediji, u Madridu osećaju uvređeno, zbog odnosa bivšeg trenera, koji ove sezone nije uspeo da odvede Real ni do jednog trofeja, a odbio je i da produži saradnju sa klubom po novim uslovima.

(Blic) 

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba