TATJANA MEDVED NA ČELU NOVOSADSKOG SAVEZA: "Samo je teren merilo pravih uspeha"

S. B.

30. 05. 2021. u 19:51

TATJANA Medved (47), proslavljena srpska rukometašica, uzdanica i levi bek generacije 2001. godine, koja se na Svetskom prvenstvu okitila bronzom, novi je čelnik Gradskog rukometnog saveza Novog Sada.

ТАТЈАНА МЕДВЕД НА ЧЕЛУ НОВОСАДСКОГ САВЕЗА: Само је терен мерило правих успеха

FOTO: N.K.

Za legendarnu rukometašicu sa ogromnim internacionalnim iskustvom i njen tim, na Izbornoj skupštini glasalo je svih 19 prisutnih delegata (od 22 ukupno), pa je jednoglasnom odlukom potvrđeno da "rukomet konačno pripadne rukometašima".

- Hvala na podršci rukometnom Novom Sadu - kaže Tatjana Medved.

- Imam iskustvo, viziju, ideje i nameru da budem aktivna, a ne da vodim Savez pro forme. Želja je da se svi maksimalno uključimo i budemo u funkciji rukometa, a ja samo prva među jednakima. Imamo ogroman potencijal, ovde je iznedreno mnogo talenata.

Nekadašnji kapiten naše reprezentacije, rukometašica koja je u dresu Đorče Petrov iz Skoplja dva puta osvojila ligu i kup Makedonije i igrala četvrtfinale Lige šampiona, a sa španskim Sagundom osvojila je četiri puta ligu Španije, Kup kralja, tri puta Liga kup i tri Superkupa... smatra da postoji prostor da se unapredi rukomet u Novom Sadu, Vojvodini i Srbiji.

- Možemo omasoviti rukomet kroz gradsku rukometnu akademiju, ali moramo da izađemo iz kancelarije, da radimo na terenu - rekla je Tatjana Medved, koja je igrala i finale Lige šampiona.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

HRVATSKA BRUJI O SRBINU! Otac mu bio poznati srpski fudbaler, pa izvršio samoubistvo, a on sanja dres Dinama iz Zagreba