AGONIJA NA SVIM NIVOIMA: Šamaranje i čupanje ušiju u Srpskoj ligi Zapad!

Novosti online

24. 05. 2021. u 18:10

UTAKMICA 31. kola Srpske lige Zapad između Sušice iz Kragujevca i Budućnosti iz Valjeva, nije odigrana, a gosti tvrde da su fiizički napadnuti i da su grad morali da napuste uz policijsku pratnju.

АГОНИЈА НА СВИМ НИВОИМА: Шамарање и чупање ушију у Српској лиги Запад!

FOTO: Novosti

Uoči meča, prema tvrdnjama Valjevaca, dogodio se težak incident. U saopštenju, dostavljenom Sport klubu, predstavnici Budućnosti opisali su zbivanja i razloge, zbog kojih utakmica nije ni odigrana.

– Na stadionu FK Sušica grupa huligana dočekala je fudbalere Budućnosti Krušika i bez ikakvog povoda ih napala i vređala. Tom prilikom fizički su nasrnuli na trenera Srđana Jovanovića i igrača Ivana Kosića preteći im oduzimanjem života, šamarajući ih i čupajući im uši – istakli su Valjevci.

Incident se dogodio uoči meča.

– Sve se dogodilo sat i deset minuta pre utakmice u restriktivnom prostoru neposredno po dolasku ekipe iz Valjeva. Po izazivanju incidenta, huligani su napustili stadion, pre nego što su došle policijske patrole, na poziv valjevske ekipe. Zbog trauma nastalih huliganskim dočekom valjevski tim nije se osećao spremnim i bezbednim da igra utakmicu, pa je posle davanja izjava u kragujevačkom MUP-u napustio grad uz policijsku pratnju – saopštili su predstavnici Budućnosti.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

I MI KREĆEMO PUT GRČKE Prvo oglašavanje Nikoline žene: Deca znaju sve, moramo biti hrabri