VRSALJKO POSLE PORAZA HRVATSEK: Nije mi jasno kako je Sterling došao do lopte

Novosti online

13. 06. 2021. u 18:25

HRVATSKA je izgubila od Engleske na "Vembliju" sa 1:0 na Evropskom prvenstvu. Utiske posle meča izneo je desni bek "vatrenih" Šime Vrsaljko.

ВРСАЉКО ПОСЛЕ ПОРАЗА ХРВАТСЕК: Није ми јасно како је Стерлинг дошао до лопте

FOTO: AP/Tanjug

Filips je gurnuo loptu u prostor za Strelinga kome nije bilo teško da savlada Livakovića.

- Znali smo da će biti teška utakmica i da će oni na početku napraviti pritisak. Mislim da smo imali bolji i lošijih trenutaka, kao i oni, ali mislim da u sledećim utakmicama moramo biti bolji. Ne želim da kažem da smo bili loši ili katastrofa, ali moramo bolje od ovoga. Analiziraćemo utakmicu da vidimo šta moramo da popravimo - rekao je Vrsaljko, pa dodao:

- Ne znam šta bih rekao o golu, u tom trenutku nisam video šta se događalo, video sam kad je došla dubinska lopta do Sterlinga i pokušao da uklizam. Ali, nije mi jasno kako je uopšte došao do lopte pre mene i uspeo. Mogli smo i mi da damo gol da smo bolje reagovali. Nismo zadovoljni, ali imamo sada pred sobom dve utakmice.

Svoj komentar utakmice dao je i štoper Hrvatske Domagoj Vida.

- Treba čestitati Engleskoj, bili su danas bolji. Nećemo se predati, naš cilj je da prođemo grupu i po to idemo. Radili smo puno na tome da ne izlazimo puno, a onda kad smo se jednom otvorili, Englezi su nam postigli gol - rekao je Vida.

Zapratite Novosti sport na Fejsbuku

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)