SANJA JE FLERTOVALA SA POBEDNIKOM: Sve o frontmenu benda Maneskin - proglašen za najboljeg frajera Evrovizije

Novosti online

23. 05. 2021. u 01:16

ITALIJANSKA grupa "Maneskin" večeras je pesmom "Zitti e buoni" osvojila prvo mesto na Evroviziji.

САЊА ЈЕ ФЛЕРТОВАЛА СА ПОБЕДНИКОМ: Све о фронтмену бенда Манескин - проглашен за најбољег фрајера Евровизије

Foto: AP Photo/Peter Dejong/V. Danilov

Pesma je ukupno osvojila 524 poena, a mnoge je oduševio njihov stajling i energija frontmena grupe Damiana Davida.

Članice naše grupe Hurricane, Sanja Vučić, Ksenija Knežević i Ivana Nikolić su viđene kako se đuskaju u bekstejdžu uz njihovu pesmu.

Sanja je navodno sve vreme dok su Uraganke bile u Roterdamu flertovala sa Davidom, a naše devojke su bile i prve koje su im čestitale.

Foto: Printskrin

Pevač je rođen u Rimu 8. januara 1999. godine u znaku Jarca. Odrastao je sa majkom o kojoj govori toliko lepo da ga u italijanskim medijima stalno pitaju o njoj i bratom. Počinje da studira muziku, ali odustaje od faksa jer dobija priliku za učešće u svetski poznatom formatu X Factor, gde se Damiano predstavio sa svojim bendom Maneskin.

Tokom učešća u tamičenju, bend je bio pod mentorstvom Manuela Agnelija, čuvenog frontmena benda Afterhours, a iako su zauzeli drugo mesto, njihov uspeh je ogroman. Tada 2021. godine učestvuju na festivalu u Sanremu, pobeđujući u istom sastavu, nakon čega su sa pesmom Zitti E Buoni izabrani da učestvuju na Evroviziji.

Iako su mnogi pričali da je Damiano David imao aferu sa basistkinjom benda, Viktorijom De Angelis, sam pevač je porekao vezu izjavivši da će mu ona zauvek biti najbolji prijatelj.

Na društvenim mrežama je pisao o svojoj "idealnoj ženi".

- Nemam prototip žene, svaku vrstu tela smatram lepom. Međutim, uz imperativ harmoničnosti i nege. Dozvolite da objasnim. Volim vrlo mršave devojke sa malim grudima, ali zategnutih tela. Volim više zaobljena tela sa izraženim oblinama i velikim grudima. Volim standardna tela sa svime na svom mestu i ništa preterano. Volim lepe devojke, sve. A lepota može biti subjektivna. Ali određene stvari koje se tiču ličnosti su univerzalne.

Međutim, pre slave pevač je bio veren sa Lukreciom Petrakom sa kojom je raskinuo veridbu 2017. godine.

Početkom 2021. godine, međutim, pojavile su se glasine o navodnoj vezi sa manekenkom Đorđom Soleri, koje je pevač potom potvrdio objavama na Instagramu, gde su njih dvoje zajedno, uz opis "Četiri godine kasnije", dakle, njihova veza verovatno traje od 2017. godine.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

OVAKO DANAS IZGLEDA KAFANA KOD MAČKA: Ovde su snimane nezaboravne scene serije Porodično blago (VIDEO)