EMOTIVNI POVRATAK "PRIJATELJA": Trejler za novu epizodu usijao društvene mreže (FOTO/VIDEO)

Novosti online

20. 05. 2021. u 10:14 >> 10:20

NEDAVNO je HBO maks najavio specijalnu epizodu čuvene serije "Prijatelji", za 27. maj. Juče je na oduševljenje svih fanova objavljen prvi trejler nove epizode, što je dovelo do usijanja društvenih mreža!

ЕМОТИВНИ ПОВРАТАК ПРИЈАТЕЉА: Трејлер за нову епизоду усијао друштвене мреже (ФОТО/ВИДЕО)

Foto: Printskrin twitter

Dobro poznata ekipa ponovo se okupila kako bi snimili novu epizodu nakon 17 godina, od kraja serije.Trejler koji je "zapalio" društvene mreže prikazuje odlično poznate prostorije i grupu prijatelja koji se uz suze i smeh prisećaju nekih od starih scena iz najpopularnijih epizoda.

Obožavaoci ove serije ponovo će moći da gledaju svoje omiljene likove u nešto starijem izdanju. Na setu su se sastali Dženifer Aniston, Lisa Kudrou, Kortni Koks, Metju Peri, Met Le Blank i Dejvid Švimer.

Foto: Printskrin twitter

 

Kako su najavili, ova epizoda imaće posebne goste koje svi dobro znamo, neki od njih su Dejvid Bekam, Džastin Biber, Sindi Kraford, Ledi Gaga i mnogi drugi.

Serija "Prijatelji" se poslednji put emitovala 2004. godine, tu epizodu gledalo je 52,5 miliona gledalaca. U SAD-u to je bila najgledanija televizijska epizoda u prvoj deceniji 21. veka.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (0)

POLICIJA BLOKIRA PRILAZ: Stigao bager u dvorište kuće gde je nestala mala Danka (FOTO/VIDEO)