PRINC HARI I MEGAN MARKL SLAVE: LJubavna priča zbog koje je kraljevska porodica u žiži javnosti

Novosti online

19. 05. 2021. u 17:32

PRINC HARI i Megan Markl danas slave godišnjicu braka.

ПРИНЦ ХАРИ И МЕГАН МАРКЛ СЛАВЕ: Љубавна прича због које је краљевска породица у жижи јавности

Foto: EPA

Na današnji dan 2018. u kapeli kapeli Svetog Đorđa u Vindžoru sudbonosno "da" rekli su princ Hari i Megan Markl.

Od svog venčanja do danas prošli su mnogobrojna iskušenja, a uskoro postaju roditelji po drugi put.

Mnoge je iznenadilo što je princ Hari odabrao holivudsku glumicu, slavnu ženu. Njihova ljubav je počela 2016. godine, kada su, na nagovor prijatelja, izašli na prvi sastanak na slepo, te se zaljubili na prvi pogled. Do trećeg sastanka već su spavali pod zvezdama u Bocvani. Nedugo nakon toga, Megan se vratila u Toronto kako bi snimala seriju "Suits", ali par se u tajnosti sastajao nekoliko sedmica. Hari je čak i stigao na set serije, što je u visokom londonskom društvu pokrenulo nagađanja o njihovoj vezi.

Njihova ljubavna priča nije ostala dugo skrivena, paparaci su ih pratili u stopu, te su postali glavna tema tabloida. Megan Markl se zbog toga osećala loše, jer je u svemu bilo mnogo neistina. Ali, princ Hari tada je uputio otvoreno pismo Kensingtonskoj palati, kojim je pokazao kako je zaljubljen u Megan. Spojila ih je i ljubav prema humanitarnom radu jer su oboje vrlo angažovani na tom polju.

Nakon što su se kraljica Elizabeta i Megan upoznale, glumica je otkazala angažman u seriji ‘Suits’ i preselila se u Harijev dom unutar Kensingtonske palate. Tom prilikom odlučio predstaviti Megan svetu.

Foto: Printskrin

U novembru 2017. par se verio, a 2018. su se venčali. Godinu dana nakon venčanja dobili su sina Arčija.

U januaru 2020. odstupili su od kraljevske dužnosti, što su im nakon pregovora odobrili.

Do kraja marta, započeli su novi život i sa sinom se odselili u Kaliforniju, te se nastavili baviti humanitarnim radom.

Kraljevska porodica i Megan i princ Hari i dalje imaju vrlo zamršene odnose.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)

PREMA FROJDU: Pet stvari koje mentalno jake osobe nikada NE rade