SNIMALI SMO NOĆU U ŠUMI, A MOBILNI BEZ SIGNALA: Bojana Stojković koja je glumila Sašu u "Kalkanskim krugovima" u "Podcastu sa Natalijom"

Novosti online

14. 05. 2021. u 21:44

BOJANA Stojković, trenutno u centru pažnje zbog uloge Saše u seriji "Kalkanski krugovi", igra specifične i intrigantne likove kako na malim ekranima tako i u pozorištu.

СНИМАЛИ СМО НОЋУ У ШУМИ, А МОБИЛНИ БЕЗ СИГНАЛА: Бојана Стојковић која је глумила Сашу у Калканским круговима у Подцасту са Наталијом

Foto: Printskrin

- Znala sam da je to dobro za mene, bilo mi je važno da to uradim kako treba i pokažem šta još mogu - govori Bojana kako se osećala kada je dobila ulogu u ovom velikom projektu.

Ona je testirala sebe, ali i ističe da joj je bilo zabavno da tumači Sašu i da nosi sjajne utiske sa snimanja koje je bilo velika škola.

Seća se i kako je radila seriju "Preživeti Beograd", a kako sve to izgleda iz perspektive jedne mlade glumice i koja su njena očekivanja u daljoj karijeri pogledajte u najnovijoj epizodi "Podcasta sa Natalijom".

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News
ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

ČUVAMO DEDOVINU I GROBOVE SINOVA Uprkos tragedijama, porodica Mihajla Tomaševića, iz Suvog Grla kod Srbice, opstaje na svom ognjištu (FOTO)

OVO su grobovi mojih sinova. Stojadina, rođenog 1979, koji je poginuo na Košarama i Stevana, dve godine mlađeg, koji je 2002, vozeći traktor nagazio na protivtenkovsku minu koju su na putu u selu postavili Albanci. Ovde na groblju mi je druga kuća, a ona u kojoj živim sa suprugom Miladinkom Micom i sinom Darkom je nekoliko kilometara odavde. I, dok sam živ sa Kosova i Metohije seliti se neću, čuvaću svoj dom i grobove sinova.

18. 04. 2024. u 10:45

Komentari (0)