ITALIJANSKI "PLEJBOJ DEKA" SE VAKCINISAO U BEOGRADU: Đanluka Vaki se pojavio na Sajmu - samo zbog toga došao u Srbiju

Novosti onlajn

12. 05. 2021. u 13:35

POPULARNI italijanski milioner i miljenik žena, Đanluka Vaki (52), poznat i kao "Plejboj deka", vakcinisao se danas u Srbiji, na Beogradskom sajmu.

ИТАЛИЈАНСКИ ПЛЕЈБОЈ ДЕКА СЕ ВАКЦИНИСАО У БЕОГРАДУ: Ђанлука Ваки се појавио на Сајму - само због тога дошао у Србију

Foto: Printscreen/Instagram

Đanluka je u Beograd stigao privatnim letom, a došao je samo zbog vakcinacije. Italijanski plejboj ponovo će doći u Srbiju, gde će se, takođe, u našoj prestonici i revakcinisati za tri nedelje.

Na radost mnogih dama širom sveta, italijanski milioner se vakcinisao bez majice, a bio je vidno raspoložen i nasmejan. Kako se navodi, Đanluki je beogradski biznismen Andrej Kesić pomogao da dođe u Beograd na vakcinaciju.

Đanluka se proslavio plesnim videima, a godinama je u centru pažnje i jedan je od vlasnika najzanimljivijih profila na Instagramu koje prate milioni, kada je reč o onima koje zanima da gledaju zgodne žene, luksuzne nekretnine, jahte, trošenje novca i lude provode.

Pored puštanja muzike na žurkama širom sveta i uživanja u prelepim devojkama, Vaki svakodnevno trenira, telo mu je u potpunosti prekriveno tetovažama, a po njemu se verovatno nikada ne bi tačno pogodilo koliko Italijan ima godina.

Đanluka je nedavno dobio ćerku sa 28 godina mlađom devojkom Šeron, kojoj su ponosni roditelji dali ime Blu Jerusalema Vaki.

(Telegraf)

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Pratite vesti prema vašim interesovanjima

Novosti Google News

Komentari (1)

PUTIN ODGOVORIO NA PONIŽAVANJE RUSIJE: Evo šta je poručio svetskim moćnicima sporta pred Olimpijske igre Pariz 2024